Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 16 februarie 2018

Ce am aflat de la cei care au frecventat saloanele deocheate de masajConceptul de saloane de masaj unde eroticul este element de baza nu este unul nou. Astfel  de locatii au devenit chiar foarte populare de-a lungul anilor, din 2000 si pana in prezent. Continua sa fie de mare interes; de altfel au aparut si servicii de lux pe aceasta nisa, semn ca doritori sunt cu duiumul.

Ba mai mult decat atat, sunt si saloane de acest gen ce se adreseaza publicului strain. Personalul bine instruit poate conversa bine mersi cu o persoana straina. Caci de ce sa iti impui singur limite cand poti de fapt sa te extinzi? Spre exemplu masajclub.com este o dovada vie a faptului ca acolo unde se investeste si exista clasa, totul este posibil.

Poate ca pare greu de crezut ca tu sau un altul va trece cu lejeritate si usurinta pragul unui astfel de salon. Insa de fapt numai in aparenta crezi asta, caci de fapt cel putin in randul barbatilor doritori sunt foarte multi care devin chiar clienti fideli. Iata ce am descoperit despre aceste saloane si despre barbatii care au incercat o astfel de experienta.

Ca merita

Merge pentru ca ii place si continua sa faca asta din acelasi motiv. Fie ca a deprins care e smecheria, cat de bine te simti pe urma, fie pentru ca este curios,  merge la un salon de masaj erotic cu cele mai mare ganduri si sperante. Si este clar, nu iese dezamagit.

Sa ne intelegem, acolo nu se intampla nimic din uniunea a doua persoane. Insa simpla idee de nuditate si de masaj topless este suficienta cat sa incante.

Ii maguleste

Pentru ca este vorba despre femei superbe ce li se prezinta in fata ochilor, pentru ca acestea sunt dornice sa ii alinte, barbatii se simt adesea ca cei mai mici dintre copii – dornici sa fie pusi la piept si dezmierdati, la propriu.

Deci se simt maguliti, rasfatati si le place ideea in sine de a avea o superba femeie alaturi de ei pret de ceva timp. Sau de ce nu, chiar si mai multe – daca te uiti atent la tipurile de masaje, vei vedea ca sunt si cele care implica 2 sau chiar si 3 maseuze.

Ca este ca o competitie

Aparte de ideea in sine de a se rasfata, unii barbati vad in aceasta experienta o maniera prin care pot deveni ulterior... mai barbati. O viata intima activa, multumitoare pune mare presiune pe reprezentantii masculini, astfel ca acestia sunt mereu dornici sa fie... la inaltime. Merg la astfel de saloane sa vada ce si cum mai pot face ca viata intima sa fie una cu de toate. Adica imprumuta din experienta cum s-ar spune.

Ar mai incerca

Multi dintre ei spun ca ar mai incerca. Si o si fac, devin clienti fideli, desi nu e ca si cand ai include asta in programul lor saptamanal.

Prefera sa nu spuna. Niciodata!

Un gentleman nu spune niciodata, nu-i asa? Asa ca poti sa consideri asta ca si cand ar fi cel mai bine ascuns secret. Daca iti va spune vreodata despre asta trebuie sa crezi ca sunteti in cel mai sincer moment si intr-un stadiu de relatie in care deja isi doreste sa experimentati si altceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu