Post Top Ad

evomag.ro

duminică, 25 februarie 2018

Ce ceas de mana sa porti la un costum?

Costumul este pentru barbati acel articol vestimentar care ii ajuta sa arate impecabil din punct de vedere vestimentar motiv pentru care acesta este purtat de regula in cele mai importante momente ale vietii. De asemenea, costumul este purtat si la serviciu atunci cand mediul de lucru cere acest lucru. Pentru a avea o tinnuta eleganta, stilata si plina de rafinament, costumul trebuie purtat alaturi de alte accesorii, ceasul de mana barbatesc fiind unul dintre aceste accesorii. Avand in vedere ca vorbim despre o tinuta eleganta, ceasul de mana purtat trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor motiv pentru care in continuarea acestui articol voi oferi cateva sfaturi despre modul in care trebuie sa arate ceasul de mana barbatesc ce trebuie purtat alaturi de un costum elegant si foarte sic.

Pentru a da un plus de eleganta si stil costumului purtat, ceasul de mana trebuie sa utilizeze un mecanism mecanic iar design-ul acestui ceas de mana trebuie sa fie unul clasic. Materialul utilizat in confectionarea ceasului trebuie sa fie de cea mai buna calitate atat din punct de vedere optic cat si din punct de vedere a duratei de utilizare, otelul inoxidabil fiind un astfel de material. Cureaua ceasului de mana trebuie sa fie neaparat confectionata din piele naturala deoarece acest tip de curea ofera ceasului de mana dar si intregii tinute vestimentare un aspect foarte elegant si face diferenta intre o tinuta vestimentara banala si una eleganta. Forma cadranului ceasului de mana trebuie sa fie rotunda iar culoarea acestuia trebuie sa fie alba pentru a transmite sobrietate.

In concluzie, pentru a arata ireprosabil din punct de vedere vestimentar nu este suficient sa porti un costum ci trebuie sa stii cum sa il porti. In cazul in care te-am convins ca trebuie sa porti un ceas de mana de calitate alaturi de un costum atunci acceseaza ceasmania pentru a putea achizitiona unul din modele de ceasuri comercializate, fie ca este vorba despre ceasuri barbati sau ceasuri dama.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu