Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 23 februarie 2018

De ce ar trebui sa ne reparam telefoanele la un service profesional


Orice tine de telefonul mobil este o investitie majora. De la momentul cumpararii acestuia, pana la costurile reparatiilor, totul trebuie sa se faca cu simt de responsabilitate. Nu sunt de recomandat solutiile ieftine, care provin din partea unor persoane neavizate si nici apelarea la servicii gsm, care lasa de dorit in ce priveste credibilitatea lor.

Un service gsm bine ales este o asigurare in plus pentru orice persoana care doreste o reparatie de calitate pentru telefonul sau, in care deja a investit o suma considerabila de bani. Ar fi pacat ca toate eforturile sa fie in zadar, din aceasta cauza.

Pentru a va convinge de eficienta unui astfel de service, am ales Glassgsm, un loc ideal pentru reparatii telefoane Suceava recunoscut pentru serviciile de cea mai buna calitate, dar si dedicarea angajatilor de a gasi rezolvarea pentru orice problema.

O sa enumeram cateva dintre avantajele oferite oricarui client care doreste sa apeleze la cele oferite de Glassgsm si vom vedea ce anume poate sa ofere in plus, fata de service-urile gsm mai putin recunoscute.

1.      Eficienta si rapiditate
30 – 90 de minute, doar de atat este nevoie pentru ca sa fie gata reparatia. Clientii pot astepta la sediu sau pot vedea reparatia live, daca nu au cum sa fie prezenti in acele momente. Fata de alte service-uri, ale caror servicii lasa de dorit din acest punct de vedere, Glassgsm este recunoscut pentru eficienta serviciilor sale. Oricine se afla intr-o situatie limita, in care are neaparata nevoie de telefonul personal, poate apela cu incredere la un astfel de service gsm. Vor fi mai putine frustrari, dar si timp pierdut degeaba.

2.      Calitate asigurata la orice reparatie
Multe service-uri ofera reparatii ieftine, dar nu si de calitate. Din cauza faptului ca inlocuiesc piesele de calitate cu unele de calitate inferioara, se ajunge ca pretul sa ajunga sub nivelul pietei. Pe termen lung asta inseamna un singur lucru, ca va fi nevoie iar si iar nevoie sa se apeleze la serviciile unui service gsm. Din pacate, aceasta investitie relativ ieftina se va dovedi extrem de costisitoare pe termen lung. Si pana la urma, care ar fi avantajul in acest sens?

3.      Garantii suplimentare, pentru clienti multumiti
Un alt plus pe care il aduce un service gsm profesional este oferirea unei garantii de 6 luni. Astfel, daca in urma interventiei acestora asupra telefonului se intampla ca in acest termen de 6 luni sa apara orice fel de defectiune, acestia ofera reparatie gratuita. Acesta este inca un motiv pentru a apela la serviciile, dar si seriozitatea acestora.

4.      Diagnoza gratuita
Foarte multe service-uri pot sa ceara sume destul de mari cand vine vorba de oferirea unei diagnoze. Chiar daca nu pot sa ofera reparatiile necesare, diagnoza se plateste. Cei de la Glassgsm nu au mers niciodata pe premiza aceasta, dimpotriva chiar, realizeaza cat de important este pentru client sa cunoasca problema pe care o are telefonul propriu, pentru ca mai apoi sa fie decis sa investeasca in eventuala reparatie. Diagnoza este gratuita, fara niciun cost suplimentar.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele unui service profesional, precum Glassgsm. Daca se apeleaza cu incredere la serviciile acestuia, nu va exista absolut nimic care sa ii nemultumeasca pe viitorii clienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu