E-Bratari.ro, un site unde gasesti idei bune!

In ziua de azi nu e tocmai usor sa gasesti o idee buna atunci cand vrei sa le oferi celor dragi cadouri deosebite. Din fericire, mai exista pe lumea asta si internetul, iar daca ai suficient timp la dispozitie pentru „a da cu soarecele in Goagal”, mai gasesti cate ceva... De exemplu, bratari piele. E un site care merita accesat, fiind vorba de un magazin on-line unde preturile sunt cat se poate de decente, (ceea ce in ziua de azi conteaza teribil de mult), iar produsele merita toata atentia. Si asta din mai multe motive.
Unul ar fi ca sunt hand-made. Fiind realizate manual (de niste oameni care au un simt estetic cat se poate de bine dezvoltat – accesati site-ul ca sa va convingeti!), aceste bratari transmit celor care le poarta o parte din energia pozitiva, capacitatea creatoare bunatatea si inspiratia celor care le-au realizat.

Acest magazin on-line ofera si bratari cu mesaje optimiste cum ar fi „Ai incredere in tine”, „Pace”, „Prietenie”, datorita carora starea de spirit a purtatorilor acestor bijuterii de piele se va imbunatati – chiar daca le-au citit doar o singura data. Trebuie precizat faptul ca mesajele pot fi personalizate, ceea ce conteaza mult atunci cand doresti sa faci un cadou!

Un alt mare plus pentru cei de la E-Bratari.ro este faptul ca nu discrimineaza: in oferta lor exista nu numai bratari dama , ci si bratari barbati  ! Cuuuum, se vor intreba mamele si bunicile noastre (ca sa nu mai vorbim de fostele noastre profe din liceu, pentru care cea mai mare satisfactie era sa trimita rockerii la tuns si sa le faca mizerii fetelor frumoase) bratari pentru barbati? Ei da, exact! Vikingii cei pletosi (si buni manuitori de sabii), care numai fatalai nu erau, purtau bratari de piele! Dupa cateva sute bune de ani (de fapt, sa cam fie un mileniu), bratarile de piele pentru barbati au revenit la moda ! Cine nu crede, n-are decat sa citeasca reviste de moda precum «Vogue», unde au apărut destule articole pe tema asta!
Si mai trebuie spus ceva despre cei de la E-Bratari.ro: ofera produse pentru toate gusturile!

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente