🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Pat matrimonial, biblioteca, dulap, birou, trei mese intr-o garsoniera

In magazinul Mobilierinteligent.ro m-a atras denumirea. Reusisem si eu, dragalita Doamne,vorba lui Creanga sa-mi iau o camera cu bucatarie, hol si baie separate si cautam un pat minuscul, o masa si vreo trei scaune. Nu speram sa incapa mai mult in ea, iar in privinta patului, chiar daca ar fi fost mai mic eram tineri, ne descurcam perfect si daca era mai stramt la vizitele fierbinti pe care mi le facea iubita mea din ce in ce mai des!
Imi trebuia mobilier garsoniera sa desfiintez salteaua din mijlocul camerei.
-Intr-o garsoniera puteti pune patul matrimonial, biblioteca, dulap, birou si trei mese, mi-a spus consilierul de vanzari pe chat.
”Chiar o fi crezand ca am o camera mare cat un palat?” Nici nu am apucat sa sfarsesc bine gandul ca reprezentantul de vanzari a inceput sa-mi ofere explicatii sa-mi dau seama ca nu este o gluma:
-Mobilierul inteligent este versatil si conceput pentru spatiile mici. Sa va prezint produsele pe rand.

Patul matrimonial, biblioteca si dulapul alcatuiesc impreuna un corp situat pe verticala, prin urmare ziua veti avea suficient loc sa va instalati si biroul in camera. Patul rabatabil este pregatit de culcare doar seara tarziu, in rest se ascunde in spatele unor usi glisante. Compact office pare o noptiera draguta, dar se desface intr-un birou spatios care are si scaun incorporat. Cand este strans ocupa un spatiu minimal, cand este desfacut, puteti lucra in voie la el. Cele trei mese nu stiu cum sa va spun sa intelegeti: 3 in 1. O masa poate fi transformata pe rand in trei diferite de dimensiuni variate cu functii diferite. Cand veti avea copii o veti instala ca acestia sa se joace in voie pe ea sau sa poata manca sau sa-si fata temele. Inaltimea imediat superioara serveste servitului cafelei in compania prietenilor. In cazul in care aveti musafiri la masa, o puteti transforma in una de sase persoane, unde sa aiba loc ospatul.
Mi se parea prea frumos sa pot adaposti intr-o camera atatea piese de mobilier de care aveam nevoie. La inceput imi faceam probleme de genul: unde imi voi tine hainele, cand in sufragerie abia incap o masa, un pat si cateva scaune? Le voi tine oare pe scaune, unele peste altele sa se umple de praf si sa se decoloreze?
Unde ma voi aseza sa lucrez ceva? In pat, la masa? Unde sa asez biroul?
Din curiozitatea am privit toate prezentarile de pe site si am vazut cum se transformau mesele, cum se strangea patul, cum devenea o noptiera de dimensiuni reduse mini office-ul. Preturile erau oneste raportate la calitatea si utilitatea produselor. In plus, am fost informat ca mobila este adusa acasa, oriunde in tara, insotita de un termen generos de garantie.
Am aranjat mobila si am exersat transformarile, care se efectuau foarte usor, iar invitatii au ramas uimiti cand au vazut cate incap in garsoniera mea.
De la omul compatimit de ceilalti, am devenit cel invidiat, fiindca aveam de toate in spatiul acela mic cu costuri relativ reduse.
Mobilierinteligent.ro ajuta posesorii unor case mici sa foloseasca judicios spatiul cu bani putini si sa obtina din cateva miscari piesele de care are nevoie, in functie de circumstante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *