Proiecte case Bucuresti, pentru un drum cat mai scurt spre constructie


Construirea unei case pe pamant reprezinta visul oricaruia dintre noi. De altfel, este aproape acelasi lucru cu achizitia unei locuinte noi, un inceput de drum la care tinerii viseaza dintotdeauna. Totul incepe insa cu un vis, pe care oameni priceputi il pun pe hartie pentru tine. 

Asa iau nastere proiectele pentru case in Bucuresti si peste tot in tara, realizate de profesionisti, pentru a usura traseul de la vis la realitate. Care sunt insa avantajele ce decurg din apelarea la o firma specializata in proiecte pentru case? Ce costuri presupune acest lucru si, mai cu seama, cat de important este proiectul arhitectonic al unei case in economia totala a unei constructii? La toate acestea vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza.

Ce avantaje imi ofera o casa pe pamant?

Daca un apartament ne poate oferi intimitate si un spatiu mic in care sa ne simtim mai apropiati unul cu altul, o casa iti aduce o serie intreaga de beneficii. Astfel, la casa nu mai ai de-a face cu vecinii de dedesubt si nici cu pensionarii care iti spun tot timpul sa dai muzica mai incet. De asemenea, nu ai facturi la comun de platit, ceea ce iti ofera o independenta energetica totala. 

Mai mult, o casa iti permite sa faci oricate modificari vrei, cu autorizatiile necesare, bineinteles, fara a mai avea insa in permanenta de luptat cu spatiul comun si cu restrictiile pe care le presupune detinerea unui apartament la bloc. Nu este mai putin adevarat ca o casa este ceva mai greu de intretinut si presupune niste cheltuieli mai mari, atat la achizitie, dar mai ales la constructie.

Proiectul, primul pas

Prima etapa pe care trebuie sa o parcurgi insa in ridicarea unei case de la zero este intocmirea unui proiect. Acesta se poate face de catre un arhitect independent sau de catre o firma specializata in asa ceva. De la proiect incepe, practic, totul, iar fara acesta nu se poate realiza nimic. Acesta este motivul pentru care au aparut firme de proiecte case Bucuresti

Acestea iti pun la dispozitie proiecte de la A la Z, complexe, constand fie in case simple, cu parter si mansarda, fie cu parter etaj si mansarda, cu demisol sau terasa descoperita, de tip mediteranean. In plus, odata ce ai ales proiectul, poti lucra pe el alaturi de arhitecti, in sensul in care mai poti adauga un beci sau garajul pentru masina.

De asemenea, la interior poti opta pentru proiectarea unui dressing sau a elementelor de mobilier de bucatarie, fara ca aceasta sa presupuna costuri suplimentare din partea ta. Si, fiindca am amintit de preturi, acestea sunt raportate la euro, fiind insa intr-un cuantum aproape insesizabil fata de valoarea unei case in Bucuresti. Diferentele intre o casa pe pamant sau o vila si un apartament la bloc sunt insa imense. 

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente