Puterea soarelui se reflecta in panouri solare

E frig si ninge. Avem centrala, dar de doua zile nu avem curent. Orbecaim, improvizam, ne este dor de lumina suficienta in casa. Sa facem baie, incalzim apa in oala cea imensa pe aragaz, iar operatiunea este migaloasa, mai ales ca ma confrunt cu cea mai acuta criza de timp din viata mea. Am de lucru la serviciu, dar si acasa. Ma simt frustrata ca nu am mai putut umple de ceva timp cada cu apa calda si nu am putut folosi spumantul de ciocolata, sarea de baie si gelul cu aroma de crini.
Of, cat de bine era vara! Improvizasem un loc in curte, lasam apa sa se incalzeasca la soare si totul era gratuit, fiindca apa provenea de la fantana noastra, caldura de la soare. Vara te poti scalda si in paraul incalzit de raze, lumina tine pana tarziu, astfel ca gratuitatile vin din toate partile. Cu iarna este mult mai greu!
Dar totul are o rezolvare eleganta, mai ales de cand soarele isi reflecta puterea si generozitatea fata de oameni in panouri solare.
Cu o investitie inteligenta, valurile de scumpiri nu va vor mai nelinisti! Ai panou solar, ai caldura, lumina, apa calda mult mai ieftine sau gratuite fiindca energia acestuia este captata si cand este innorat.
Cele mai rezistente si eficiente panouri solare se pot comanda din magazinul Dbsolar.ro si ele sunt livrate la adresa indicata de catre cumparator. Acesta este ultima cucerire a umanitatii in materie de producerea de energie utilizandu-se o sursa inepuizabila, iar daca avem sansa sa fi patruns si in Romania, de ce sa nu o utilizam?

 Panourile solare pot asigura energia solara pentru gospodarie o viata intreaga. In magazin exista o gama variata de produse, dupa cum urmeaza: panouri fotovoltaice, panouri presurizate, panouri nepresurizate, colectoare solare si accesorii pentru toate aceste tipuri de panouri. Iata o lista a avantajelor utilizarii panourilor solare:
-se preteaza oricarei zone si oricarei forme de relief din tara. Soarele bate oriunde in acesta tara, prin urmare si locuitorii satelor situate in varf de munte pot recurge la acesta solutie alternativa de obtinere a energiei.
-nu necesita instalatii sofisticate si pot fi folosite independent de ceilalti consumatori
-functioneaza intreaga zi, chiar daca eficienta maxima se inregistreaza cand razele solare cad perpendicular pe suprafata panoului.
-acesta sursa alternativa de energie creste valoare imobilului
-panourile fotovoltaice asigura un flux constant de energie, prin urmare aparatura electrocasnica nu se mai strica din cauza fluctuatiilor. Au fost cazuri in care deficientele alimentarii cu energie electrica de la retea au ars televizoarele, frigiderele si computerele unor sate intregi.
-pretul unui panou solar este foarte mic, raportat la beneficiile pe care le ofera. In magazin exista PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE MONOCRISTALINE 280W NOI SIGILATE IEFTINE, la pretul de 750 de roni, suma care se amortizeaza in maximum 2 ani.
-cele mai bune servicii de proiectare, montare si intretinere a sistemelor de captare a energiei solare, la cele mai mici preturi.
Noroc ca am discutat asta cu iubitul meu sot si m-a convins sa investim in confortul locuintei noastre. Asa am pus noi soarele la treaba pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *