Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 16 februarie 2018

Secretele unei alegeri inspirate în materie de pantofi eleganți

S-a ajuns ca alegerea pantofilor potriviți să fie o adevărată artă, stăpânită numai de acele persoane care pun accentul necesar pe caracteristicile acestora. Realizarea unui echilibru între toate calitățile pe care trebuie să le vizeze aceștia a devenit o misiune cu atât mai dificilă cu cât și piața de specialitate s-a dezvoltat enorm. Încălțămintea reprezintă totodată calea de a pune în valoare o ținută, deci alegerea modelului potrivit devine o misiune cu adevărat plină de provocări.

Anna Cori, magazin specializat în încălțăminte, genți și curele realizate din piele de cea mai bună calitate, iese în întâmpinarea femeilor dornice de a se exprima printr-o pereche de pantofi deosebiți cu o serie de sfaturi și recomandări de luat în considerare. De altfel, modelele ce urmează a fi menționate sunt disponibile și pe annacori.com/ro sau în magazinele fizice existente.

Alegerea unor pantofi eleganti de dama – ce trebui sa stii?

Un lucru este sigur si nume ca nu am putea spune ca exista un truc la care putem apela pentru a face alegerea ideala. Numai printr-o atentie sporita la detaliile care fac marea diferenta reusim sa facem achizitia mult visata.

Un bun inceput este personalizarea alegerii. In conditiile in care majoritatea cumpara ceea ce vad la altii, tu orienteaza-te dupa acei pantofi eleganti de dama care aduc un plus de noutate, dar care totodata prezinta si o calitate deosebita.

Pielea naturala a fost si va fi intotdeauna o alegere inspirata, nu numai prin estetica aparte sub care vine, dar mai ales prin confortul si rezistenta ce le asigura. In fond, acesta este rolul incaltamintei de orice fel, implicit al pantofilor -  de a oferi confort sporit si usurinta in purtare. Se intelege acum de ce colectiile pe care le lanseaza in fiecare sezon magazinul ANNA CORI sunt in topul preferintelor celor ce stiu sa aprecieze adevarata calitate. In acest sens, recomandate in noul an sunt modelele care vin cu un detaliu de noutate – pantofii gliter, din piele intoarsa cu accesoriu pufos din blana naturala, din catifea cu catarama, din piele laminata cu accente aurii.

De asemenea, trebuie avute in vedere si alte caracteristici ce alcatuiesc pantofii. Flexibilitatea acestora trebuie sa existe  la un nivel mediu, pentru a oferi stabilitatea necesara. Desigur, la acest capitol un rol destul de important il joaca talpa si calitatea sa. Este suficient sa se poata arcui usor si sa permita realizarea unor miscari naturale, efort resimtit.

Pentru completarea confortului resimtit prin purtarea unor pantofi de calitate, alegerea unei marimi corespunzatoare se impune, de asemenea. Ce ar mai fi de stiut pe langa faptul ca este necesara achizitionarea pantofilor de marimea pe care stii ca o porti? Ei bine, sunt numerosi factori care pot influenta acest aspect. Deseori picioarele sunt obosite si umflate, iar probarea pantofilor seara, de exemplu, te-ar putea deruta in privinta marimii.

Este important sa te axezi pe piele naturala pentru ca te scuteste de probleme precum senzatia de disconfort, ridigitate in miscare, rezistenta de scurta durata. Te invit sa vizualizezi colectia de pantofi eleganti de gama de pe annacori.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu