Post Top Ad

evomag.ro

joi, 1 martie 2018

Banatu-i Fruncea


Nu degeaba Banatul, are prestigioasa reputatie fiind o regiune leader in tot ceea ce face. De la industria agricola, pana la prelucrarea minereurilor si metalelor pretioase.
 Ca si oras, Timisoara, este poarta spre occidentul european fiind foarte dezvoltata economic, si tehnologic. Am avut prilejul sa apreciez, eficienta prin care acest oras isi desfasoara activitatile zilnice.
Dintr-o intamplare, ce aparent avea sa fie nefericita, am rams placut surprins de serviciile de care beneficiazalocuitorii acestui oras. Totul sa intamplat vara trecuta, cand trebuia sa fiu la un meeting cu interes de serviciu, si am decis sa iau masina mea personala, deoarece, nu o mai scosesem la drum lung de ceva vreme.


Totodata, numai facusem revizia la autovehicul de ceva timp, crezand ca nu era nevoie deoarece o achizitionasem acum 2 ani. Am pornit la drum fara a avea semne de defectiune din partea masinii. Totul a fost in regula, ajungand in timp la destinatie pentru a putea partecipa la meeting.
Dupa program, intalnind colegi mai vechi am decis sa dam o tura cu masina, pentru a ne mai relaxa si sa admiram orasul in toata splendoare sa.

Unul dintre colegii mei, a avut “geniala” idee de a merge pe aeroport sa facem niste driftu-ri.
Dupa ce ne-am amuzat o vreme lasand urme de cauciuc ars pe astfalt , colegul meu a decis sa preia controlul volanului, pentru a incerca, o noua tehnica cu franta de mana trasa care avea sa faca masina sa se roteasca . Pot sa zic doar ca situatia nu arata foarte bine, masina facuse explozie de cauciuc pe roata din spate. Am ramas incremenit deoarece am constientizat ca sunt la 350 de kilometri de casa, pe un aeroport, si nu era nici o alta masina sa in zona ca sa ne poata ajuta.

Cum timpul era scurt, si seara se lasa am intrat pe internet in speranta ca voi gasi un servicii de tractari auto, care sa ma scoate din situatia asta. Dupa cateva refuzuri telefonice, am gasit tractari auto Timisoara, care au preluat imediat apelul ajungand de urgenta. Cred ca au fost acolo in 10 minute.

Bun, dupa ce echipa a stabilit cum avea sa urce pe rampa masina, ne-au oferit si posibilitatea de a calatorii cu ei pana la sediul firmei. Pe drum, au specificat, ca avem posibilitatea de a schimba roata in cadrul firmei, service auto Timisoara , deoarece dispun de un atelier modern si magazin de piese auto.

Zis si facut,masina a fost gata in mai putin de o ora, plus sfaturi utile care o sa le respect pe viitor. Pot sa zic ca am fost foarte multumit, de acesti profesionisti care au fost acolo cand altii au refuzat.
Daca va aflati in zona si intampinati probleme cu autovehicolul stiti pe cine sa contactati!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu