Banda led pentru cauze nobile

Este nedrept ca banda led sa fie considerata numai vedeta noptilor de Craciun. Se pot face atatea lucruri constructive si deosebit de frumoase cu ajutorul ei in orice anotimp si cu orice ocazie.
Am vazut restaurante si gradini de vara in care copacii inverziti sau infloriti, florile, tufele grele de liliac sau de iasomie erau puse in valoare de banda led alba, galbena, rosie, verde sau albastra.
In albastrul regal si parfumat al noptii banda led marcheaza Paradisul marilor orase. Sa stai sa povestesti admirand florile de pe scena iluminata cu banda led, iar in contrast, pe mese sa arda o lumanare.
La lumina difuza, povestile au si mai mult farmec. Paharul cu limonada de rodii facuta cu apa minerala, frunze de menta si gheata aluneca mai placut intr-o ambianta de poveste.
Banda led de diferite forme, marimi si culori apare tot mai des si la prezentarile de moda, fiindca in acest fel sunt puse in valoare hainele si nu chipurile modelelor. Aceasta lumina are capacitatea de a lungi si de a invalui totul intr-o nota de farmec si de mister. Am vazut si scene iluminate in acest mod pe care evoluau formatii de dansuri populare sau dansuri clasice, iar efectul este unul de vis.
Si un cantec cu mesaj interpretat de o voce divina in semiobscuritate ajunge la sufletul spectatorului.
In afara de aceste momente de divertisment vreau sa atrag atentia asupra eficientei utilizarii semnalelor luminoase in lupta pentru cauze nobile. De ezemplu Ziua Impotriva Tuberculozei a fost marcata in afara de tricouri si sepci personalizate si de banda led rosie si de reflectoare rosii care au inrosit cladirile. Acesta lumina a fost semnalul ca impreuna membri unei societati pot eradica o boala deosebit de grava.
Vazand efectul asupra participantilor, m-am gandit ca si Ziua Pamantului; a Mediului sau a Padurilor poate fi marcata in orasele mari de lumina verde a benzilor.
Exista si Ziua Internationala a Apelor, deci un pretext pentru folosirea luminii albastre. Pentru o cauza dreapta, nobila cu impact mare asupra umanitatii, puneti la lucru benzile cu led colorate!
Impactul vizual rezultat poate trezi constiinte si poate indemna la actiune. Am vazut cata coeziune sociala are loc in jurul luminii, atat in ceas de bucurie, cat si de mare nenorocire.
Ma gandesc la manifestatiile de protest, la comemorari, la revolutii si la solidaritatea pe care reuseste sa o teasa lumina.
Acest lucru se intampla si pentru faptul ca ea este indispensabila vietii.
Lumina a fost printre primele lucruri create de Dumnezeu si ea a contribuit decisiv la punerea la punct a intregului univers.
Cum pot demonstra acesta afirmatie? Se poate actiona in intuneric? Omul nu simte ca este in pericol, cand este obligat sa mearga in bezna?
Benzile cu led imita Aurora Boreala si au efect magnetizant asupra copiilor si adultilor cu multa imaginatie, care raman copii in sufletul lor toata viata.
Iata de ce comitem o mare nedreptate considerand banda led utilizabila si potrivita numai iarna. Ele sunt de mare efect la banchete, spectacole in aer liber, aniversari si evenimente, de aceea sa le comandam si sa le pastram cu sfintenie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *