Copiii si mersul la medicul dentist
Nu este un secret faptul ca celor mici (dar si celor mari) le este frica de medicul dentist. Cei mici nu se nasc insa cu frica de dentist, ci aceasta frica le este indusa celor mici de catre parinti. De obicei parintii ii ameninta pe cei mici ca daca nu se vor ingriji de dantura lor, ei vor ajunge la medicul dentist. Parintii nu fac altceva decat sa puna in lumina rea medicii dentisti, iar copii ajung sa capete niste fobii destul de mari cu privire la aceste cabinete de stomatologie. Copilul ar trebui inca de mic familiarizat cu mersul la stomatolog pentru ca acest obicei este benefic pentru sanatatea lui dentara. Trebuie sa familiarizati copilul inca de mic ca medicul dentist nu este acolo decat pentru a-l ajuta. Nu este niciodata o idee buna ca cel mic sa fie amenintat cu mersul la medicul dentist pentru ca daca veti proceda in acest fel, atunci cand va veni momentul ca el sa mearga la medicul dentist, se va plange ca nu vrea.
Pentru a-l ajuta sa treaca peste fobia cu mersul la dentist, cel mic poate fi dus din cand in cand la niste controale. Atunci cand nu se va intampla nimic, el se va obisnui cu mersul la dentist si va vedea ca nu va avea de ce sa-i fie frica. Stiind ca doctorii ii vor binele, va fi mai usor atat pentru el, cat si pentru voi atunci cand veti dori sa-i puneti un aparat denatar de exemplu. Este mult mai bine ca acest aparat dentar sa fie pus copiilor atunci cand ei sunt mici, pentru ca daca vor creste, va fi mult mai greu pentru ei.
Daca va considera ca cel mic are nevoie de un detartraj, medicul stomatolog ii va face aceasta procedura, indepartandu-se astfel eficient placa bacteriana, dar si tartrul, iar cel mic nu se va mai confrunta cu nici un fel de problema. Cris Smile va pune la dispozitie niste servicii excelente. Profesinistii din acest cabinet vor avea grija de dantura copiilor, dar si a adultilor, de aceea puteti apela la acest cabinet cu incredere.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente