Cum au devenit angajatii mei eficienti cu Climatico


Acum doi ani am deschis o mica firma de contabilitate. Am amenajat un birou dragut, cu birouri moderne si calculatoare de ultima generatie. Am reusit sa angajez patru persoane extrem de capabile. Eram foarte multumita. Totul a mers bine si frumos pana vara trecuta cand a venit caldura. Usor, usor oamenii mei au inceput sa clacheze. Erau obositi, plictisiti si nu reuseau sa se concentreze asupra calculelor. Abia reuseau sa duca la bun sfarsit cate o sarcina sau cerinta unui client. Nici eu nu ma simteam foarte bine. Atunci mi-am dat seama ca din birou lipseste un lucru esential. Un aparat aer conditionat! Am vorbit cu angajatii mei si au zis ca neaparat trebuie sa achizitionez unul pentru ca ei nu mai rezistau in fata valului de caldura.

Am contactat un prieten care avea si el o firma si l-am rugat sa imi recomande pe cineva care sa ma ajute. Acesta, dupa ce mi-a tinut o mica prelegere despre faptul ca aerul conditionat trebuia sa fie prioritar intr-un birou, mi-a recomandat firma Climatico. Am intrat pe pagina lor si mi s-a inseninat ziua. Acolo am vazut o gama larga de produse la preturi foarte bune. Pentru ca nu stiam ce sa aleg, am decis sa ii contactez. Le-am explicat situatia si acestia au fost extrem de amabili. Mi-au facut o oferta buna pentru un astfel de aparat si mi-au oferit consiliere profesionista. Am fost foarte multumita deoarece in servicii aveau si montaj aer conditionat, la un pret decent. Livrarea s-a facut rapid si apoi oamenii pusi la dispozitie de Climatico au venit si au efectuat lucrarea. Intreg procesul a mers ca si uns. Aerul conditionat a fost montat si pus in functiune.

In ziua urmatoare s-a vazut diferenta. Angajatii mei nu s-au mai plans de caldura, au lucrat mult mai bine si cu spor. Mi-am dat seama ca bunastarea si eficienta oamenilor care lucreaza pentru mine este extrem de importanta. Daca angajatii mei se simt bine la locul de munca si afacerea mea va merge bine. Climatico m-a ajutat sa am salariati mai fericiti!

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente