Cum poti vizita si Grecia si Turcia in aceiasi vacanta?


In cazul in care vrei sa pleci in concediu alaturi de familia ta la mare, iar de litoralul Marii Negre deja te-ai plictisit, atunci cu siguranta poti sa te gandesti la un concediu la mare in strainatate.
Daca te hotarasti sa pleci la mare in strainatate, poti opta de exemplu pentru o vacanta Grecia, insa si o vacanta Turcia ar putea sa fie ideala pentru tine si pentru familia ta.

Indiferent de faptul ca alegi sa pleci in vacanta in Grecia, sau ca alegi sa pleci in vacanta in Turcia, poti avea la dispozitie doua variante. Fie alegi sa cauti pe cont propriu bilete pentru avion dar si cazare pentru tine si pentru familia ta, fie apelezi la o agentie de turism, care iti va pune totul la dispozitie pentru o vacanta de vis.

Ei bine, indiferent de faptul ca alegi sa pleci in vacanta pe cont propriu sau ca alegi sa pleci in vacanta prin intermediul unei agentii de turism, atat Grecia cat si Turcia sunt doua tari care merita vizitate, iar in continuare vom discuta despre cele doua tari.

Grecia ar putea sa reprezinte o varianta foarte inspirata pentru vacanta, pentru ca marea este curata ca lacrima iar plajele au nisipul fin. Peisajul este completat si de livezile de maslini care sunt foarte aproape de plaja, dar si de stancile inalte.

In cazul in care peisajul nu va este pe plac, atunci cu siguranta facilitatile pentru o vacanta pe tarmul Marii Mediterane iti vor fi pe plac atat tie cat si membrilor familiei tale.
Plus de asta, grecii sunt foarte primitori si stiu cum sa isi rasfete turistii, asa ca ai toate motivele din lume sa pleci intr-o vacanta in Grecia, alaturi de familie.

Cat despre cazarea din Grecia, trebuie precizat faptul ca puteti sa va cazati atat in vile si apartamente, cat si in hoteluri de 5 stele unde veti avea toate mesele asigurate.
In cazul in care iti doresti sa vizitezi si o alta tara, poate chiar in acelasi concediu de vara, ai putea sa optezi de exemplu si pentru Turcia.

Alegand sa plecati in Turcia, in doar cateva ore vei ajunge cu avionul in Turcia, si deja veti fi pe o plaja superba, indiferent de faptul ca alegeti Bodrum, Kusadasi sau Izmir.

Un amanunt foarte important si de care trebuie tinut cont, este acela de a evita lunile de sezon (iulie – august), pentru ca va veti coace la soare. Cel mai bine ar fi sa plecati in Turcia in lunile mai si iunie, sau in luna septembrie, pentru a putea sa va balaciti in apa toata ziua.

Cat despre turci, acestia au inteles faptul ca turistii lor sunt familisti convinsi, asa ca statiunile lor intampina turistii cu o multime de facilitati pentru cei mici. Acestia se vor putea bucura de piscine speciale pentru ei, unde apa este mica.

Inca un amanunt interesant este acela ca de cele mai multe ori, cazarea pentru copiii mai mici de un an este gratuita, iar alte hoteluri ofera gratuitate chiar si pentru copiii pana in 6 ani.
Asadar, in conditiile in care vrei sa pleci alaturi de cei dragi intr-un concediu de vis in strainatate, cu siguranta atat Grecia cat si Turcia pot sa reprezinte doua destinatii de vis pentru voi.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente