Funcții speciale la jocuri pacanele


Dezvoltatorii de pacanele au introdus o serie de funcții speciale pentru fiecare joc de casino, astfel încât acestea să fie mai atractive pentru jucători și totodată să asigure acestora mai multe șanse de câștig. Există foarte multe funcții speciale care diferențiază sloturile și determină jucătorii să aleagă un anumit joc în detrimentul altuia. În acest articol vei descoperi cele mai cunoscute 3 funcții speciale, exemple de pacanele la care poți încerca aceste funcții, dar vei afla și cum poți juca toate acestea cu foarte puțini bani sau chiar gratis. Ești pregătit?Top 3 funcții speciale la jocuri pacanele

11. Bonus Games

Una dintre cele mai populare funcții speciale la pacanele online este Bonus Game. Această funcție reprezintă un mini-joc care este deblocat fie prin reunirea unor simboluri pe role , fie complet aleator, în momentul în care nici nu te aștepți. Funcția Bonus Game poate fi simplă sau complexă în funcție de slot, dar cert este că îți aduce câștiguri care constă în rotiri gratuite, multiplicatori sau alte premii. Odată încheiată funcția Bonus Game, te vei întoarce în jocul principal, dar cu mai multe caștiguri.
2
      2. Free Spins
Free Spins este o funcție cunoscută de majoritatea jucătorilor de pacaneleonline și este foarte apreciată prin faptul că permite jucătorilor să rotească gratis rolele jocului în vederea formării unor combinații câștigătoare. În general, funcția este declanșată prin reunirea a cel puțin 3 simboluri Scatter oriunde pe role sau pe anumite role, iar jucătorii sunt recompensați cu un număr de 10, 15, 20 sau chiar mai multe rotiri gratuite.
Unii jucători confundă această funcție cu bonusul de bun venit cu rotiri gratuite. De aceea, este foarte importantă distincția între acestea. Bonusul de bun venit cu rotiri gratuite este acordat de cazinouri la înregistrare și poate ajunge până la 50 runde gratis, iar funcția Free Spins acordă rotiri gratuite în timpul jocului, numărul de rotiri gratuite depinzând de numărul de simboluri speciale reunite pe role. Practic, poți profita de un bonus de bun venit cu rotiri gratuite și să joci gratis un slot care să-ți acorde alte rotiri gratuite.
3

.   3243 ways to win

O caracteristică specifică la jocuri pacanele moderne este 243 ways to win care se referă la cele 243 linii de plată pe care le prezintă jocurile de pacanele online. Cele 243 linii de plată îți aduc tot atâtea șanse de câștig. La jocurile care prezintă această funcție, pariul nu mai este plasat pe anumite linii, ci pe întreaga rotire, adică de fiecare dată când apeși Spin”, ai 243 șanse să câștigi. Totuși, trebuie să ai în vedere faptul că monedele pe care ai pariat inițial determină în mare măsură câștigurile tale. Deci, alege o valoare ridicată a monedelor atunci când îți setezi pariul!

Pacanele online cu funcții speciale
1

.    1. Lucky Leprechaun

Lucky Leprechaun este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată, prezentând o caracteristică specială foarte cunoscută la pacanele online,  Bonus Game. Aceasta este activată atunci când 3, 4 sau 5 simboluri Bonus reprezentate de recipientul cu monede de aur sunt reunite oriunde pe rolă, iar premiul constă în 4, 5 sau chiar 6 rotiri gratuite, în funcție de numărul de simboluri Bonus reunite.
22.      Lucky Lady Charm

Lucky Lady Charm este unul dintre cele mai populare sloturiclasice și are drept funcție principală Free Spins. Caracteistica este declanșată prin așezarea a cel puțin 3 simboluri Scatter oriunde pe role, adică a cel puțin 3 globuri de cristal. În urma activării acestei funcții, vei primi până la 15 rotiri gratuite. În plus, fiecare câștig obținut în timpul acestei funcții se va tripla. Un alt joc clasic foarte cunoscut de jucători este Sizzling Hot, simbolurile predominante fiind date de fructe.
3
33.   Twin Spin

Twin Spin este un slot cu 5 role, 3 rânduri și prezintă 243 linii de plată, având totuși o grafică clasică. După cum am menționat,  un joc cu 243 linii de plată aduce jucătorilor tot atâtea șanse de câștig, ceea ce înseamnă că jocul prezintă o funcție profitabilă. La Twin Spin vei câștiga formând combinații câștigătoare pe role adiacente, de la stânga la dreapta.

Dacă vrei să încerci și tu funcții speciale la pacanele, profită de un bonus exclusiv pe Joc Pacanele și joacă gratis sau dublează-ți suma depusă. Joc Pacanele este locul unde găsești toate cazinourile licențiate din România, fiecare așteptându-te cu oferte exclusive și foarte atractive. Spre exemplu, la Admiral ai un bonus de bun venit fără depunere de 200 RON gratis la înregistrare și un bonus de bun venit cu depunere de 100% până la 800 RON care îți dublează suma depusă.

Alege cel mai avantajos bonus pe Joc Pacanele și descoperă funcții speciale la jocuri pacanele!

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente