Matematica nu este asa de rea


Copilul meu era inspaimantat de orele de matematica. In clasa nu se studia foarte bine aceasta materie asa ca, pentru a evita unele neplaceri, am hotarat sa il dau la meditatii matematica.
Profesoara de la scoala parea a fi o optiune, insa m-am interesat la alte mamici care isi meditau copiii la dansa si mi-au spus ca sunt foarte dezamagite. Doamna tipa la ei si acestia erau timorati. Nu era de ajuns faptul ca la clasa nu era nimic clar, dar si la acele “cursuri”, unde mai si plateai, cei mici aveau parte de acelasi tratament. Am refuzat categoric. Imi era suficient faptul ca fiul meu se pierduse undeva pe drum cu materia si nu ii placea.

 Atunci m-am gandit la o alta solutie. Un loc privat unde sa poata face meditatii in adevaratul sens al cuvantului. Din site in site, am ajuns pe pagina celor de la Centrul de meditatii Capri. Am vazut ca au si cursuri de matematica. Am pus mana pe telefon si am sunat. Deoarece fiul meu avea probleme mari la matematica, le-am explicat despre ce e vorba si am fost invitata sa vin la acest Centru de meditatii din Bucuresti. Fiul meu a inceput sa se duca la cursuri individuale pentru a fi sigura ca toata atentia este atintita asupra lui. Dupa prima sedinta, copilul a iesit extrem de vesel. “Mami” mi-a spus el, “este cel mai frumos curs la care am fost”. L-am intrebat daca a inteles ceva. Mi-a raspuns ca absolut tot. Nu imi venea sa cred. Am continuat sa mergem la ore si mereu avea aceeasi atitudine pozitiva atunci cand iesea din clasa. Nu stiam daca e de bine sau de rau, pana cand a venit prima lucrare de control. Fiul meu a luat 10. Era primul 10 pe care il lua cu aceasta profesoara.
Am continuat sa il duc la acest centru si pot sa va spun ca, astazi, copilul meu participa la prima olimpiada de matematica. Centrul Capri nu doar mi-a ajutat fiul sa isi revina, ci i-a scos in evidenta tot potentialul. Asa am descoperit ca matematica nu este atat de rea.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente