Metode folosite atunci cand cumparam pantofi onlineCând vine vorba de încălțăminte, totuși, mulți oameni devin cuprinsi de îndoiala înainte de finalizarea cumpărările. O blogerita s-a gândit la un ghid scurt și cuprinzător care contine 10 sfaturi pentru a vă ajuta să evitați cele mai frecvente greșeli atunci cand  cumpărati încălțăminte online.

Magazinul potrivit - Primul sfat pentru a evita greșelile în cumpărăturile dvs. este să alegeți un magazin online cu o istorie sigură. Mai bine, dacă marca are magazine fizice inseamna ca are  activitate garantată și experiență solidă în domeniu.
Evaluați politicile de returnare - Cel de-al doilea pas este cu siguranță să citiți care sunt politicile privind returnarea pantofilor.
Imagini pentru pantofi - Cumpărand pantofi dama si barbatesti online   de pe diferite site-uri de incaltaminte,  înseamnă, în mare parte, să vă bazați pe imaginile oferite de comerțul electronic. Alegeți un site unde imaginile sunt suficient de mari pentru a evalua detaliile și pentru a încadra încălțămintea din mai multe perspective.
Materiale - Deși imaginea vă poate ajuta să alegeți, aceasta nu spune totul. Dacă nu puteți atingeți fizic pantoful, nu puteți obține o imagine exactă a calității materialelor sale. Aceasta va necesita o descriere a detaliilor produsului. Citiți cu atenție materialele folosite și, dacă aveți vreo îndoială, nu ezitați să contactați serviciul de relații cu clienții.
Culori - Acest lucru se aplică la ceea ce am spus mai sus: fotografiile produsului nu pot reproduce exact ce culoare are produsul. Descrierea poate ajuta și, în orice caz, aveți opțiunea de a oferi clienților să clarifice orice îndoială.
Mărimea potrivită - Una dintre problemele esențiale în cumpărarea de încălțăminte online este alegerea mărimii potrivite. Prin urmare, este esențial să se procedeze la măsurarea piciorului și să se urmeze ghidul de mărime pe care tabelul de marimi al site-ului ar trebui să îl ofere. Pentru a se potrivi corect, procedați după cum urmează: luați o foaie de hârtie goală, un creion și o ruleta; purtați o șoseta de grosime medie și puneți piciorul jos pe foaie. Cu un creion, trageți cu atenție conturul piciorului. Măsurați lungimea de la călcâi până la vârful picioarelor și comparați măsurătorile cu diagram din tabelul de marimi sau  ghidul de dimensiuni.
Începeți cu piciorul drept - Mulți cumpărători ignoră faptul că cele două picioare nu sunt adesea de aceeași dimensiune. Dacă nu puteți conta pe sprijinul personalului cu experiență al unui magazin, acesta este un sfat prețios: cu procedura de masurare a talpii piciorului din vârful degetului mare, măsurați ambele picioare și luați în considerare măsura celui mai mare.
Prima comandă este un test - Când cumpărați pantofii unui brand pentru prima dată ați comandat un singur model, astfel încât să puteți testa corectitudinea numărului ales. Odată ce ați descoperit că numărul este cel potrivit, aveti cale liberă de a cumpăra până când renunțați.mai multe modele.
Încercați-le imediat - Fără a scoate orice etichete, încercați imediat noii pantofi achiziționati online, astfel încât acestea să poată fi în intervalul de returnare dacă există ceva în neregulă.
Încercați-i în interior - Pentru a evita deteriorarea lor și a face imposibilă returnarea, încercați pantofii purtandu-i în interior.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente