Post Top Ad

evomag.ro

joi, 1 martie 2018

Minarea de monede virtuale, o afacere in toata regula


Tranzactionarea de monede virtuale a devenit astazi aproape un sport national, dat fiind interesul pe care populatia il manifesta pentru scoaterea de profit si, mai ales, uitandu-se la cresterea extraordinara pe care monede precum Bitcoin a inregistrat-o in ultima perioada. Tranzactionarea iti ofera multiple avantaje, mai ales daca aceasta este efectuata de pe site-uri specializate, precum CryptoCoin.pro

Aici, poti avea parte de consultanta din partea unor profesionisti in materie, care te vor ghida printre operatiunile si pasii pe care ii ai de facut pana la ducerea la bun sfarsit a unei tranzactii Bitcoin. Daca va intrebati de costuri insa, trebuie sa stici ca acestea sunt cu mult mai mici decat in sistemul bancar obisnuit. In plus, in tranzactionarea de monede online nu esti constrans nici de un program al bancii, nici de comisioanele percepute de aceasta.

Dubla verificare, pentru mai multa siguranta

Dincolo de tranzactionare insa, o activitate la fel de incitanta este minarea de Bitcoin sau de alte monede viruale. Cel putin in cazul Bitcoin, acem de-a face cu crearea unor algoritmi complecsi de criptare, astfel incat moneda nu poate fi falsificata sau duplicata in vreun fel. Aceasta si prin prisma faptului ca, in cazul tranzactionarii pe CryptoCoin.pro, moneda va beneficia de un dublu mecanism de verificare, unul propriu, al operatorului online, si un altul al emitentului de moneda.

Ce se intampla insa in cadrul activitatii de mining? Aceasta este astazi o adevarata afacere, cata vreme ea presupune crearea de algoritmi formati din cifre si litere, astfel incat falsificarea sa fie cat mai greoaie. Cum ar putea sa apara insa falsificarea in cazul unei monede care, teoretic, nici nu putem spune ca exista? Acest lucru este aproape imposibil, avand in vedere ca orice tranzactie este verificata de mai multe ori pana la a fi validata.

Cu resurse proprii sau in sistem cloud?

De asemenea, activitatea de mining poate fi facuta prin resursele proprii, in sensul utilizarii tehnicii de calcul din dotare, sau, dimpotriva, poate fi realizata in sistem cloud. Acesta din urma prezinta numeroase avantaje, intrucat scapam de zgomotul si energia consumata de un calculator care merge aproape non-stop, fiind ocupat cu crearea de moneda virtuala. 

Un alt avantaj este ca nu exista cheltuieli legate de administrare sau logistice, acestea presupunand inclusiv facturi costisitoare la electricitate. Mai mult, nu putem vorbi despre erori de procesare, aceste riscuri fiind asumate de catre operatorul de mining in sistem cloud. Toate aceste lucruri au insa si unele parti negative, in sensul limitarii libertatii de miscare si de decizie, precum si lipsa unui control riguros si facil asupra activitatii de mining.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu