Rafturi paleti pentru fabrica noastra de fainoase

Am inceput afacerea timid, cu o moara de faina si doua produse: faina alba de grau si faina neagra. Apoi am realizat nevoia de diversificare pentru a castiga noi parteneri seriosi de afaceri si am adaugat: fidea, taietei, macaroane, melcisori. Introducerea pastelor pe linia de fabricatie a insemnat succesul financiar, dar daca nu am fi pus la punct sistemele cu rafturi paleti cu ajutorul distribuitorilor de rafturi metalice Storeexpert.ro, probabil am fi dat faliment.
Simtim nevoia sa impartasim experienta noastra cu voi, antreprenorii, sa va ajutam si sa ne aratam pretuirea fata de colaboratorii nostri permanenti si seriosi. La inceput am experimentat comercializarea produselor vrac si ne-am ales cu pierderi. Am ales sa distribuim pastele fainoase varsate in magazine, iar vanzarile erau aproape nule. Oamenii aveau retineri sa cumpere produse neambalate si unele erau justificate. Oricat de atenti eram noi, prin magazine exista posibilitatea ca peste produse sa se aseza praf, insectele sa patrunda in cutiile sau lazile mari de depozitare sau rozatoarele sa contamineze alimentele. Ne-am schimbat strategia si am hotarat sa introducem fainoasele ambalate in afacere. La inceput le-am depozitat pe sisteme gandite si improvizate de noi; rafturi din lemn realizate de angajatii nostri, dar am costatat ca erau ineficiente din cauza urmatoarelor aspecte:
-unele, facute fara simtul raspunderii, din scanduri foarte subtiri sau pe jumatate putrezite s-au prabusit cu marfa cu tot, pungile s-au spart si intepat, pastele s-au raspandit pe jos
-cele care au rezistat necesitau o manipulare dificila fiindca utilajele nu aveau acces la sistemele de depozitare care nu erau proiectate si realizate de catre profesionisti.
Asa am demarat noi cautarile prin tastarea cuvintelor rafturi metalice si am fost directionati in cel mai aprovizionat magazin de profil din tara Storeexpert.ro.
Am solicitat consultanta, marturisind de la inceput din ce cauza nu dispunem de bani atat de multi pentru investitii si iata ce solutii ne-au oferit cei care au devenit partenerii nostri:
-rafturi metalice port palet fiindca accesul la ele este nerestrictionat, manipularea se face ultrarapid, iar fiecare centimetru din spatiul halelor noastre de productie este folosit. In plus se poate inventaria cu maxima precizie cantitatea de produse aflate pe stoc.
-inchiriere rafturi sau rafturi second-hand deoarece sunt la fel de bune si de rezistente, dar costa mai putin
-rafturi in leasing. Fabrica noastra sa fie dotata cu rafturi nou-noute, iar achitarea lor sa se faca esalonat
-de proiectarea, montarea, intretinerea si repararea rafturilor sa se ocupe tehnicienii cu inalta pregatire de la Storeexpert.
In prezent pungile cu fainoase sunt depozitate cu usurinta si incarcate la fel de facil in camioanele care vin sa preia marfa de la noi. Avand in vedere ca hala noastra metalica de productie este foarte inalta sistemul de rafturi port paleti se expinde pe verticala pana la 10 metri. Stim ca inaltimea maxima este de 12 metri, dar am ales prima dimensiune.
In prezent, afacerea noastra s-a extins cu biscuiti, saratele, cornulete si pufuleti, iar parteneriatul cu reprezentantii magazinului de rafturi este de lunga durata. Le apreciem promptitudinea in comunicare si in rezolvarea tuturor problemelor legate de spatiile de depozitare care apar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *