Simplu si rapid


Doresti sa iti deschizi o vulcanizare sau service auto si iti doresti achizitionarea unor utilaje profesionale si performante de cea mai buna calitate ? Prim optiune ar trebui sa fie aparatul dejantat sau masina dejantat. Aceasta este o masinarie care reduce considerabil timpul de inlocuire al anvelopelor pe jante , cat si riscul de a se comite erori datorita unei proaste indemanari al vre-unui angajat. Elevatoare Auto are oferte la o gama variata de aparate dejantat , cu un raport calitate pret extraordinar.
In ultima perioada autoturismele s-au inmultit si au devenit indispensabile pentru populatie. Acestea nu sunt deloc usor de intretinut si se pierde destul de mult timp chiar si in cazul unei banale pene a anveopei. Traim in epoca vitezei si toti clientii service-urilor sau vulcanizarilor doresc sa isi rezolve rapid problemele, sa nu stea la rand si sa fie siguri ca anvelopa li se va inlocui cu cea mai exacta precizie. O anvelopa inlocuita manual poate sa dea multe batai de cap si necesita mult timp pierdut, dar si mult efort din partea angajatilor.

Cei de la Elevatoare Auto ofera posibilitatea achizitionarii masinii dejantat perfecta pentru afacerea ta. Aparatele dejantat sunt de mai multe tipuri: pentru jantat, pentru dejantat, mixte ; de asemenea pot fi actionate manual sau de la distanta prin intermediul unui joystick si pot fi reglabile pe mai multe dimensiuni ale rotilor sau fixe strict pentru anumite categorii de vehicule.
Un avantaj notabil este  faptul ca respecta normele ISO 9001 garantand ca masinile dejantare  se incadreaza in standardele globale de management al calitatii. Acest lucru le ofera clientilor celor de la Elevatoare Auto garantia unui dispozitiv cu calitati recunoscute si respectate in toata lumea. In plus, aparatele dispun si de certificat CE , marca obligatorie a multor produse comercializate in Europa.


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente