Tapiteria auto necuratata, depozit de microbi

Toata vara am circulat cu geamurile deschise, mai ales cand simteam ca aerul conditionat nu mai face fata. Toata lumea care se urca in masina mea transpira, transpira, transipira. Fiecare cu transpiratia lui peste care s-a asezat praful si sutele de bacterii. Unii mancau in timpul calatoriei si, cu toate ca nu imi convenea, nu puteam sa-i dau jos din masina pana mestecau ultima imbucatura. Asa, bacteriile au fost hranite si cu resturi de mancare.
Hainele oamenilor, asa de subtiri vara, nu mai sunt bariere de stocare a microbilor, adica nu reprezinta protectie impotriva microbilor fiindca se umezesc de la transpiratie si se lipesc de scaunele auto din piele sau textile.
Acarieni, viermisori, insecte minuscule isi gasesc adapost in acest mediu. Iata de ce se impune sa apelam lunar, indiferent de anotimp la firmele serioase ce asigura curatare tapiterie auto.
Sa va relatez cum am gasit firma care asigura igiena 100% in masina mea si toata lumea calatoreste cu placere in ea!
Nascuse sotia mea o mandrete de fetita si trebuia sa le iau de la maternitate. M-am uitat la masina si am zis ca nu se cade sa aduc un nou-nascut cu imunitate zero si o femeie care abia a nascut si are organismul vulnerabil pe tapiteriile sterse de mine cu o carpa inmuiata in detergent care putea provoca si alergii. O curatenie sumara faceam cu servetele umede mizand pe faptul ca avand parfum/alcool in componenta mai distrug din microbi, dar acum, familia mea trebuia adusa intr-un mediu steril.
Curat-tapiterii.ro este fara indoiala cea mai buna firma de profil din tara, dar doream sa verific si sa decid in functie de criteriile mele.
Iata care erau acestea:
-sa efectueze curatare si igienizare si pentru banchete, dar si pentru tetiere, plafon, bord si mocheta. Doream sa le aduc acasa pe printese cu o masina curata-curata.
-curatarea sa se faca rapid fiindca nu aveam timp de pierdut. Intrand pe site am remarcat ca exista un formular de programare.
-sa utilizeze substante nontoxice.
-firma sa dispuna de aparatura moderna care sa curete prin injectie sau abur masina.
-sa se lucreze in echipa si grija pentru calitate sa fie pe primul loc.
-preturile sa fie accesibile fiindca vom avea multe cheltuieli.
Experienta mea cu profesionistii firmei este de nota 10 si va vorbesc despre ei gandindu-ma ca mai sunt tatici cu tapiteriile murdare care vor sa-si aduca sotiile si bebelusii acasa si au nevoie sa faca urgent igienizarea sigura a autoturismelor. Este mult mai sigur sa-i aduci acasa cu masina personala, decat cu un taxi in care se urca atata lume si scaunele se lipesc de haine de murdare ce sunt.
In ziua programarii m-au dus cu masina la adresa precizata de firma iar intr-o ora ma indreptatm spre maternitate. Totul stralucea de curatenie, fara sa miroasa intepator in masina.
Sotia a fost mai mult decat incantata, iar bebelusul a dormit tot drumul pana acasa. Datorita lor, la domiciliu le mai astepta o surpriza: covoarele, canapelele si fotoliile din casa erau curate luna fiindca cu cateva zile inainte ii chemasem acasa sa faca o igienizare completa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *