Upgradeaza-ti service-ul cu un elevator autoUn elevator auto poate fi extrem de util pentru un service. Mai ales un elevator 2 coloane, ce poate rezolva treaba foarte repede si eficient.
Acest tip de elevator 2 coloane, este cel mai des intalnit in service-urile auto, deoarece sunt practice si functionale, pentru majoritatea autoturismelor.
Acest tip de elevator poate sa ridice o greutate de pana la 4 tone iar bratele metallice sunt prevazute cu tampoane de cauciuc, pentru a nu avaria caroseria masinii in timp ce o ridica de la sol.
De ce sa pierzi timp sub masina, cand poti foarte usor, sa inalti autoturismul de la sol doar printr-o simpla comanda.
Panoul de comanda este prevazut in kit-ul elevatorului auto, iar acest dispozitiv, asigura o usoara manevrare a utilajului.
Pe langa comenzile usoare ce pot fii transmise direct elevatorului, acesta are si o functie de blocare, pentru a asigura siguranta utilizatorilor.
Intainte ca elevatorul auto sa fie pus in functiune, angajatii service-ului, vor asista la un training pentru a cunoaste normele de siguranta, ce prevad folosirea acestuia. Se va accentua asupra functiei de blocare, deoarece acest detaliu este cel mai important, pentru a nu se rani in timpul operatiunilor mecanice.
Elevatorul auto 2 coloane, este o masinarie foarte utila in orice tip de service auto, care va optimiza timpii de lucru , iar clientii vor fi pe deplin  multumiti de serviciile oferite.
Un elevator auto va permite sa lucrati in detaliu chiar si sub caroseria autovehicolului deoarece, bratele sale pot ridica masina de la sol, pana la o intaltime de circa 1.90m - 2 m in functie de model .
Recomand tuturor ce deresc sa faca un upgrade service-ului , deoarece elevatorul auto, este o investitie sigura de care o sa va bucurati mult timp. Acesta nu necesita mentenanta frecventa, deoarece este construit pe baza unui sistem de brate hidraulice.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente