Zivara imi personalizeaza afacerea

Undeva, in Muntii Apuseni se afla pensiunea mea numita Bujorul de Munte.
Am ales acest nume datorita peisajului alpin si datorita iubirii mele pentre aceste  minunate flori. Cand eram copil umpleam bratele cu bujori de munte si puneam florile la picioarele mamei, iar ea imi impletea coronite. In amintirea vremurilor acelora imi place  sa personalizez cu bujori de munte tot ceea ce imi apartine.
Dar cine imi poate mie broda pe camasile personalului, pe fetele de masa, pe halatele si prosoapele puse la dispozitia clientilor bujori de munte? Broderie computerizata dupa modelul clientilor face oare cineva in tara asta?
Toate cautarile de pe internet mi-au oferit cel mai bun raspuns: zivara.ro 
Aici se pot personaliza textile variate, cum ar fi: bluze, tricouri, sepci, camasi, hanorace, sorturi, dar si sacose, prin imprimare, termotransfer si broderie.
Am inceput cu camasi personalizate pentru personal, mai ales ca in magazin se aflau o minunatie de produse din poplin avand croiala eleganta, disponibile intr-o gama variata de culori: bleu, bleumarin, negre si rosii pentru dama si albe, negre, si bordo pentru barbati. Fiindca nu-mi place sa constrang, am oferit fiecarui angajat posibilitatea sa-si aleaga camasa care trebuia sa fie brodata cu un bujor de munte in piept. Unii au ales camasi albe, altii bleu sau bleumarin, cert este ca broderia se potrivea cu alegerea lor.
Am cautat cele mai frumoase poze si modele cusute cu aceasta floare sa le trimit online firmei.
Le-am oferit camasile angajatilor si au spus ca este cel mai frumos cadou primit vreodata. A urmat personalizarea prosoapelor si a halatelor de baie tot prin broderie computerizata, cu aceeasi floare.
Nu ma gandeam ca servicii de o calitate premium sa fie efectuate cu atata rapiditate. Vreau sa va spun ca toti oaspetii dragi care vin si revin la noi ne cer detalii despre firma unde s-a facut personalizarea cu bujori de munte a tuturor textilelor si iata ce informatii le pot oferi si vi le dau si dumneavoastra, iubitorilor de textile bune, frumoase, personalizate:
-firma a personalizat peste 100 000 de obiecte prin cele trei tehnici: imprimare, termotransfer si broderie computerizata
-exista un catalog cu broderii, daca nu v-ati gandit la un model anume, va puteti inspira de acolo
-toti clientii sunt foarte multumiti si revin cu alte comenzi
-aici se pot personaliza si sacose, actiune deosebit de utila avandu-se in vedere cat seamana sacosele din comert intre ele
-in catalogul de brodaturi gasiti elemente care pot corespunde afacerii dumneavoastra, cum ar fi albinute, furnicute, buburuze, dar si trandafiri, muscate, margarete. Se pot broada si litere, denumiri sau initiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *