Afacerea ta si cartea ta de vizita


Cand vine vorba de afacerea ta totul conteaza. Inclusiv cum arata cartea ta de vizita. Stiu ca poate parea un subiect banal, dar uneori ea este singurul lucru pe care il lasi in mana unui potential client si el va analiza totul, de la carton pana la design.

Carti de vizita si cateva informatii importante despre ele:

Din punctul meu de vedere cartea a oricarei companii trebuie sa arate perfect. Aveti grija la cartonul pe care il folositi, el trebuie sa fie cat mai calitativ cu putinta - nu vrei ca el sa se degradeze usor. Cartonul nu trebuie sa fie foarte stralucitor, da in trecut foarte multe persoane optau pentru un carton lucios, dar acum nu mai este la moda, ba mai mult de cat atat este considerat chicios. Aveti grija mare la acest aspect.


Informatiile regasite pe cartile de vizita sunt si ele foarte importante. Alegeti sa treceti pe cartea de vizita, doar pe cele mai importante si nu uitati ca si sigla companiei trebuie sa fie prezenta. Caracterele trebuie sa fie vizibile si usor de citit. Fontul folosit trebuie sa fie unul elegant si citet in acelasi timp.

Cartea de vizita trebuie sa fie cat mai creativa si originala cu putinta. Nu de multe ori mi s-a intamplat sa am in mana doua carti de vizita foarte asemanatoare si primul gand care mi-a trecut prin cap a fost ca nici una din acele doua companii nu au nimic nou sau original de spus. Asa ca daca doresti sa iesi in evidenta trebuie sa alegeti un design cat mai original si cat mai placut ochiului.

Cartea de vizita spune multe despre persoana care o ofera, dar si despre compania pe care o reprezinta. Alegeti cea mai buna varianta pentru voi, investiti putin in imaginea voastra si cand vine vorba de carti de vizita, pentru ca ele spun mai multe despre voi decat poate v-ati fi dorit ca ele sa o faca.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente