Post Top Ad

evomag.ro

sâmbătă, 28 aprilie 2018

Apartamente în regim hotelier în București. Ce avantaje oferă o astfel de cazare?


Bucureștiul este vizitat de tot mai mulți turiști și, pe modelul marilor destinații din Europa, aceștia caută să se cazeze în apartamente închiriate în regim hotelier.

Astfel, devine tot mai populară noua alternativă la cazarea clasică – cea în hoteluri sau pensiuni – iar motivele nu sunt deloc puține.

Indiferent de perioada anului, de zona aleasă sau de numărul de persoane care doresc să se cazeze, închirierea unui apartament în regim hotelier oferă mult mai multe avantaje.

Principalele beneficii de care te poți bucura într-un apartament în regim hotelier din București:
       prețul cazării mult mai avantajos
       condiții deosebite
       intimitate
       garantarea senzației de a te simți ca acasă
       evitarea problemelor care țin, deseori, de slaba calitate a serviciilor clasicelor unități de cazare
       evitarea interacțiunii cu personalul hotelier

Evident, prețul cazării este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când pleci într-o vacanță, într-un city break sau într-o vizită de lucru în alt oraș. 

Oricine și-ar dori să economisească câtuși de puțin atunci când rezervă o cazare, astfel încât să se poată bucura de acei bani la cumpărături, vizitând cât mai multe locuri sau investind în suveniruri.

Totuși, în același timp, confortul oferit de cazarea aleasă, curățenia și ospitalitatea gazdei sunt – de asemenea – chestiuni deosebit de importante, care de foarte multe ori primează în fața banilor.

Ei bine, un apartament de închiriat în regim hotelier întrunește ambele condiții, fiind nu doar mult mai avantajos din punct de vedere al prețului, față de o pensiune sau un hotel, ci și mult mai primitor.

Acest lucru înseamnă că închirierea unui apartament în regim hotelier, în București, le asigură turiștilor tot confortul de care au nevoie, alături, bineînțeles, și de avantajul intimității și cel al evitării contactelor neplăcute cu personalul hotelier.

Apartamente de lux de închiriat – alegerea perfectă pentru oamenii de afaceri și expați

Posibilitatea închirierii în regim hotelier chiar și a unor apartamente de lux face ca acest tip de cazare să fie perfect inclusiv pentru oamenii de afaceri și pentru expații nevoiți să petreacă o perioadă de timp în București.

De obicei, aceștia preferă zona de nord a Bucureștiului, unde se găsesc cazări în regim hotelier care îndeplinesc cele mai strice condiții din punct de vedere al luxului și al confortului.

Spre exemplu, My Hotel Apartments oferă de închiriat apartamente în regim hotelier care mulțumesc până și cele mai mari pretenții privind dotările, confortul și intimitatea, iar în privința prețului, de asemenea, oferă un mare avantaj, acesta fiind mult mai convenabil decât la o unitate clasică de cazare.

În plus, My Hotel Apartments pune la dispoziția clienților săi inclusiv posibilitatea de a închiria o mașină sau de a beneficia de transfer la sau de la aeroport, asigurând, astfel, un serviciu complet.

Apartamentele în regim hotelier sunt situate în locații precum Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Muzeul de Artă Veche Apuseană, Therme, Băneasa Shopping City, parcul de distracții indoors Grand Combo, Lacul Băneasa, Parcul Herăstrău, Ambasada SUA, Ikea București sau Aeroportul Internațional București Băneasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu