Post Top Ad

evomag.ro

joi, 26 aprilie 2018

Cum sa alegi cea mai buna masa de calcatCalcarea este o treaba serioasa. La urma urmei, hainele curate si ingrijite reflecta eficienta si profesionalismul, fie la scoala, la birou sau oricare alt loc. Exista doua lucruri pe care va trebui sa le asigurati pentru a fi sigur ca hainele dvs. sunt bine aranjate in orice moment - un fier de lucru plat si o masa ergonomica pentru calcat.

Ce masa de calcat trebuie sa alegeti?

Deoarece aveti nevoie de o suprafata plana, lata pentru imbracaminte atunci cand le calcati, o masa de calcat robusta, dar usoara este la fel de importanta ca si alegerea unui fier de calitate. Acum sunt disponibile fie un tip portabil, fie ca un model montat pe perete sau incorporat. Celulele portabile pot fi separate sau concepute pentru a fi utilizate la nivel de masa. Acestea sunt concepute pentru a fi flexibile si versatile, permitandu-va sa ajustati manual inaltimea si sa le transportati sau sa le mutati cu usurinta de la un loc la altul.

Mesele de calcat sunt intr-o varietate de modele, culori chiar si dimensiuni. Exista mese de calcat atat pentru cei care nu dispun de spatiu, pentru cei care locuiesc in camin, cat si pentru persoanele care isi doresc o masa mare care sa asigure un calcat eficient.
O masa de calcat de calitate va fi mereu un ajutor apreciat de toate persoanele care tin la imaginea lor.

Avantajele meselor de calcat de perete

Spre deosebire de masele autonome, masele de calcat de perete sunt de obicei construite in perete si sunt proiectate sa aiba propriile dulapuri sau rafturi pentru depozitarea corespunzatoare. Astfel, trebuie doar sa lasati bordul jos cand calcati si sa il puneti inapoi in raftul sau de perete atunci cand ati terminat. Acest stil extrem de eficient este construit pentru a maximiza spatiul in camera si pentru a asigura o depozitare adecvata, permitandu-va flexibilitatea de care aveti nevoie.

Multe dintre acestea au caracteristici de inaltime reglabile pentru a va asigura ca alegeti cea mai confortabila inaltime a mesei de calcat. O inaltime confortabila va va scapa de dureri inutile in zona spatelui si gatului, ca urmare a pozitionarii incorecte in timpul calcatului. 

Aceste mese de calcat, cu designul lor ergonomic si usor de utilizat, asigura confortul calcatului, astfel incat sa puteti obtine mai multe haine calcate in mai putin timp. Printre alte functii utile se numara si un raft pentru depozitarea fierului fierbinte, o lampa incorporata, un comutator de siguranta si un spatiu suplimentar de depozitare pentru sticlele de pulverizare si alte articole.

Cu o masa de calcat robusta, usoara si flexibila, calcarea va fi mai mult o zi confortabila decat una coplesitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu