Post Top Ad

evomag.ro

luni, 23 aprilie 2018

Despre debitarea aluminiului


Aluminiul si aliajele sale sunt materiale extrem de populare in industriile siderurgice datorita proprietatilor mecanice excelente si greutatea relativ scazuta comparativ cu alte metale. Este un metal in nuanta alb metalic, fiind totodata un extraordinar conductor termic si electric. De asemenea, prezinta proprietati de sudare foarte bune, proprietati de anticorcodare. In ultimul rand, aluminiul, comparativ cu alte metale, se poate recicla.
Acesta este aliajul cel mai folosit in industria siderurgica. Este extrem de utilizat in realizarea de acoperisuri, folii, containere, tuburi flexibile, dar si pentru industria publicitara, creearea de placi pentru offset, articole de bucatarie, folii de protectie, echipamente chimice si corpuri de iluminat. Dupa cum s-a spus anterior, acest material prezinta o rezistenta mare la coroziune si prezinta proprietati extraordinare in ceea ce priveste anodizarea si lacuirea. Comparativ cu alte cu alte metale se poate prelucra extrem de usor, fiind foarte maleabil, insa sudarea se poate face doar cu acelasi material. Este un aliaj semidur si se poate deforma la temperaturi scazute, insa poate rezista foarte mult in mediul marin.

Debitarea este, fara indoiala, una dintre cele mai bune metode de a decupa un profil sau forme geometrice in aluminium, inox sau in tabla de otel. Acest procedeu este extrem de folosit mai ales de companiile de confecii metalice, agro-alimentare, inginerie, armament, aviatie si, in general, de industriile care utilizeaza sau confectioneaza piese din inox, otel sau aluminium.
Cea mai buna companie de confectii metalice Analko Aluminium Industry, va poate ajuta cu toate piesele incepand cu piesele functionale, pana la piesele cu un aspect estetic placut. De asemenea, compania noastra este partenerul ideal in domeniul debitarii tablei de aluminiu. Suntem un furnizor atent la nevoile clientului, rapid si eficace. Ne luam angajamentul sa raspunem intr-un timp foarte scurt la nelamuririle dumneavoastra, dar si sa livram piesele metalice in cele mai bune conditii, astfel incat sa va bucurati cat mai mult de ele.


Oferim cele ai bune servicii de debitare tabla aluminiu din Romania cu ajutorul contururilor complexe sau simplie si noua tehnologie laser. Folosind aceste noi tehnologii in domeniu, specialistii nostri pot debita o tabla de aluminiu cu grosimile pana la circa 5 mm. Debitarea cu laser poate diminua considerabil atat costurile cat si timpii de productie, iar produsul final nu prezinta bavuri si sunt destul de influentate termic, putand fi, ulterior, usor de prelucat mai ales daca vor fi vopsite intr-un camp electrostatic sau vor fi supuse unor tratamente termice sau prelucrarilor mecanice. Cu o putere de 21-W si o masa de 3 x 1.5, aluminiul se poate debita extrem de usor cu grosimi intre 2 si 5 mm.

Echimpamentele folosite la procesul de debitare table, dar si de depozitare sunt atent alese astfel incat sa satisfaca orice cerinta a clientului. Diferite elementel metalice, precum tevi, bare, placi sau foi, pot fi debitate cu usurinta la dimensiunile solicitate. Analko Aluminium Industry detine un echipament computerizat dar si alte utilaje de debitat pentru placi de otel aliat sau bare rotunde si echipamente  de debitat placi. Toata aceasta gama variata de servicii va poate asigura ca serviciile noastre se preteaza cerintelor clientului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu