Firma care va ajuta sa oferiti celor dragi un somn usor

Mi se pare ca sufletul fiecarui om este programat sa traiasca pe un anumit pamant. In mod sigur ca romanul a fost creat sa fie fericit aici, in acest colt de Rai si i-ar fi greu sa se odihneasca in alta parte. Toata sensibilitatea din sufletul unui om este influentata direct de meleagurile unde a copilarit, de aceea, cand totul se va sfarsi si somnul vesnic si binemeritat se va instala, pamantul romanesc va fi patul ideal pentru roman.
Doar aici vantul adie romaneste, frunza doineste in acesta limba, lumina straluceste intr-un anume fel si graiul vindeca orice rana.
Nu stiu de ce mi-au trecut fulgerator prin minte aceste ganduri, apoi am simtit un gol imens in suflet si m-am gandit la varul meu, Ovidiu, plecat sa lucreze in Italia.

 Doamne, ce mila imi este de parintii sai batrani! Acum imi dau seama de ce orice familie este bine sa aiba cel putin doi copii. Cu cata dragoste il asteapta ei sa vina de sarbatori si cum plang ca doi copii trei-patru zile dupa ce pleaca. Nu se mai pot opri din plans de cand varul meu isi face bagajele si cand vad jalea acesta din casa lor ma apuca o frica teribila sa nu-l piarda pe acolo prin straini. As vrea sa nu fie asa, dar mi se pare ca plansul lor anticipeaza nenorocirea…
Gandurile negre vin asa pe nepusa masa si trebuie alungate cu forta, fara rusine. „Gata, am spus, viata este teribil de frumoasa, iar el se va intoarce peste un an sau doi.”
Ascult stirile de la ora 5 si ma cuprinde nu stiu de ce aceeasi temere.
„Tanar roman a sfarsit astazi la Roma ca un adevarat erou. Statea pe malul unui lac, cand a vazut un copil pe punctul de a fi inghitit de ape si a sarit fara sa stea pe ganduri sa-l salveze.

Aproape de mal, dupa ce a reusit sa salveze copilului, nu a mai reusit sa se salveze si pe sine. Copilul pe care l-a salvat era un italian, iar edilii orasului i-au acordat titlul de cetatean de onoare al urbei post-mortem”.
„Nu cumva a fost…? Nu se poate! Este poza lui. A murit la fel cum a trait, mereu ca un erou, infruntand pericolele si sacrificandu-se pentru altii.”
Ovidiu, eroul familie mele si al tarii, trebuie sa se odihneasca in dragul nostru pamant romanesc, de aceea sunt hotarata sa apelez la cea mai buna firma ce ofera servicii repatriere decedati premium. Parintii nu au puterea sa lupte ca el sa fie adus decent, dar eu ii voi ajuta sa-l vada pentru ultima data. Multe nu stiu nici eu, de aceea solicit consiliere gratuita, iar operatorul de serviciu ma asigura punctual ca totul va fi bine deoarece:
1. Au masini potrivite transportului funerar, sunt in stare tehnica exceptionala, dotate cu tot ceea ce este necesar pentru transortul legal si igienic al corpului neinsufletit al dragului meu verisor.
2. Se ocupa de intocmirea dosarului de repatriere, fara sa fiu obligata sa ma deplasez acolo si pun la dispozitie si sicriele.
3. Fac totul ca la carte ca Ovidiu sa se odihneasca in cimitirul din comuna, langa cei dragi demult plecati, iar preturile sunt superoneste raportate la importanta si complexitatea serviciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *