Post Top Ad

evomag.ro

joi, 26 aprilie 2018

Huse de telefon din silicon, pentru fiabilitate maximaAchizitia unui telefon nu mai reprezinta astazi asa un lux, precum constituia in urma cu cativa ani. La modul practic, oamenii au ajuns sa schimbe telefoanele cam o data la doi ani, pe masura ce si ofertele companiilor de telefonie s-au inmultit. Practic, odata ce se schimba abonamentul la telefon, poți beneficia astazi de un telefon din generatie mai noua, cel vechi devenind istorie.

Iar daca oamenii schimba atat de des telefoanele, este clar ca si nevoia de accesorii a crescut. Desi un telefon a devenit mult mai usor de cumparat, el nu a devenit si mult mai ieftin. Pretul lui de vanzare fara abonament se mentine inca unul destul de ridicat astfel ca nevoia de protectie a crescut, de asemenea. Din acest motiv unele dintre cele mai cautate acesorii sunt banalele huse pentru telefoane. 

Acestea au darul de a-ti proteja telefonul, dar si de a-i oferi acestuia o fata noua. Mai mult, oamenii prefera astazi huse de telefoane personalizate, care sa le diferentieze gadgetul de celelalte si sa il scoata in evidenta. 

Acestea nu mai sunt astazi simple folii de protectie pentru telefon, unele dintre ele functionand ca adevarate functii suplimentare pentru telefon. Astfel, avem huse de telefoane active, care iti pun dispozitivul in asteptare in momentul inchiderii, dupa cum avem si huse de telefoane gen portofel, confectionate cu insertii din piele sau din material textil.

Cele mai practice huse

Unele dintre cele mai obisnuite si mai practice huse de telefoane sunt cele din silicon. Acestea au avantajul ca sunt usoare si nu obtureaza in niciun fel ecranul telefonului. Astfel, husa din silicon inconjoara telefonul de jur imprejur, scotandu-i in evidenta frumusetea, dar conferind totodata si o protectie sporita dispozitivului. 

Astfel, pe laterale aceasta este decupata in dreptul butoanelor, tocmai pentru a avea un acces sporit la acestea. Nu in ultimul rand, husa din silicon poate fi transparenta sau in culori opace. Cea transparenta asigura o vizibilitate aproape totala telefonului, expunandu-l asa cum l-am luat din fabrica. 

In schimb, cele opace, pot fi in culori inchise sau vesele, in functie de preferinte. Nu in ultimul rand, husele din silicon pot fi personalizate cu diverse figurine, simboluri sau chiar cu numele proprietarului, pentru a-l recunoaste usor atunci cand il uitam pe bar sau la o terasa.

Protectie ridicata la socuri

Nu in ultimul rand, daca alegem huse samsung j5 din silicon, acestea iti vor proteja telefonul mai bine decat o fac multe alte accesorii de acest gen. Astfel, o husa din silicon are proprietatea de a atenua foarte bine socurile, in momentul in care scapam telefonul din mana sau de pe masa, spre exemplu. Colturile telefonului sunt deplin protejate, acestea fiind printre primele afectate in astfel de situatii. E drept, ecranul este mai putin protejat, insa acest lucru nu ni-l garanteaza aproape nicio husa de telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu