Post Top Ad

evomag.ro

joi, 26 aprilie 2018

Mama si copilul-lapte si mancareAlimentatia micutului nostru incepe intai de toate cu laptele,care poate fi matern,sau lapte praf.
   Despre laptele matern nu putem spune foarte multe pentru ca stim cu totii ca este sanatos,iar daca este administrat un timp mai indelungat,acesta are numeroase beneficii asupra micutilor nostri. Insa laptele formula se gaseste in foarte multe variante si de la diferite firme. As vrea sa vorbesc despre lapte praf Milupa,laptele pe care eu i-l administrez puisorului meu inca de la primele saptamani de viata,iar rezultatul este unul foarte bun. Copilul este si el multumit de acest laptic care este bogat in vitamine si ii ofera tot ce are el nevoie pentru a creste mare si sanatos.


   Intr-o zi mergand in vizita la o buna prietena care avea deja un copil de varsta mai mare,mi-a vorbit desre produsele Plasmon,unde poti sa gasesti orice ai nevoie pentru micutul tau din punct de vedere al alimentatiei,de la lapte praf pana la piureuri si biscuiti sanatosi si plini de vitamine. Eu avand un bebelus de doar cateva luni,prietena mea mi-a vorbit despre diversificarea mancarii,fapt unde pot incepe sa ii administrez micutului cereale fara gluten pentru bebelusi. Acestea se prepara cu lapte sau cu apa si ii ofera puiului doza zilnica de hrana consistenta de care are el nevoie. Dupa ce mai creste putin putem sa ii oferim cereale fara gluten simle,unde in cazul carora difera ingredientele,acestea adaptandu-se dupa varsta pe care o are copilul dar si nevoilor lui privind cantitatea de mancare.


Aici putem integra foarte bine cerealetopfer,odata ce micutul a mai crescut ,iar nevoile privind alimentatia au crescut si ele de asemenea. Pentru a putea varia mai mult meniul copilului,putem apela si la batoanele extraordinare organix goodies. Aici gasim tot ce are nevoie puiul nostru: batoane din cereale cu fructe,biscuiti,rondele eco fara gluten si multe alte preparate menite pentru a diversifica intr-un mod placut alimentatia copilului nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu