Mesfarma.ro, alegerea profesionistilor in vanzarea de medicamenteDe multe ori, aglomeratia si traficul din oras ne taie cheful de a iesi la cumparaturi. Iar acest lucru nu se intampla doar in cazul cumparaturilor obisnuite, precum alimente sau produse de vestimentatie, ci chiar si pentru lucruri care au legatura directa cu sanatatea noastra. Evident, nu ne gandim aici la cazurile grave, la urgentele medicale, situatie in care ar trebui sa ne prezentam de urgenta la cel mai apopiat cabinet medical sau farmaceutic. 

Avem in vedere achizitia de medicamente si suplimente alimentare, menita sa ne intretina un tonus ridicat al vietii, in fiecare zi. Pentru toate acestea au fost create site-urile care promoveaza comercializarea de medicamente online, cu idei de marketing bine puse la punct, menite sa te ajute in alegerea celor mai bune medicamente si suplimente alimentare pentru sanatatea ta.

Un astfel de exemplu este mesfarma.ro, un site special dedicat comercializarii de produse medicale si nu numai. Astfel, mesfarma.ro se adreseaza nu neaparat cumparatorilor obisnuiti, ci profesionistilor in comercializarea de produse medicamentoase si medicale. Astfel, site-ul este bine structurat si ofera servicii de marketing, pliindu-se perfect pe nevoile clientilor, dar mai ales ale celor carora le sunt destinate produsele promovate.

Servicii complexe de cercetare de piata

Mesfarma.ro vine in fata clientilor sai cu servicii complete de cercetare si analiza pe piata de profil, prin elaborarea de planuri si strategii in ceea ce priveste pozitionarea produselor pe piata. De asemenea, este urmarita in mod deosebit accesibilitatea produselor oferite pe piata farmaceutica romaneasca, dar si construirea de planuri strategice pentru implementarea campaniilor de promovare. 

Din acest punct de vedere Mesfarma.ro urmareste intregul lant al unei campanii de promovare, incepand de la elaborare, pana la promovarea in presa scrisa, televiziune si publicatii de specialitate.
Un alt serviciu important pus la dispozitie prevede inregistrarea de produse farmaceutice, dar si a dispozitivelor medicale sau a produselor cosmetice ori a suplimentelor alimentare. 

Avand in vedere procesul extrem de anevoios pe care producatorii si importatorii trebuie sa-l respecte pentru intrarea pe piata, o astfel de aplicatie vine perfect in avantajul acestora din urma.

Import, distributie si promovare

Nu in ultimul rand, mesfarma.ro pune la dispozitia clientilor doritori servicii de import si distributie, avand logistica necesara in acest scop. La aceasta categorie, se poate spune ca profesionistii 

Mesfarma asigura intregul lant, de la producator sau importator la beneficiar, cu tot ceea ce inseamna activitatile vamale, transport, livrare si managementul documentelor. De asemenea, sunt gestionate inclusiv operatiuni adiacente importurilor vamale, precum returul de produse si reclamatiile, dar si elaborarea de analize si rapoarte periodice catre beneficiari.

Echipa de profesionisti mesfarma.ro se ocupa si de partea de promovare a produselor farmaceutice, cu tot ceea ce presupune aceasta. De la elaborarea unei campanii de marketing si pana la identificarea mass-media adecvate, cu tot ceea ce tine de presa scrisa si TV/audio, dar si promovarea pe retelele sociale, totul este preluat de o echipa de profesionisti, care va pune in valoare toate atuurile tale.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente