Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 27 aprilie 2018

Microscoape - echipamente esentiale pentru laboratoareMicroscoapele sunt foarte importante pentru diferite tipuri de aplicatii pentru diagnosticare. Acest instrument util este folosit pe scara larga in laboratoarele de cercetare, laboratoarele stiintifice si laboratoarele patologice.

Instrumentele moderne sunt echipate cu caracteristici sofisticate si usor de operat pentru a oferi detalii de inalta calitate ale specimenului studiat. Categoriile disponibile includ microscoape medicale, microscoape laborator si microscoape educationale, fiecare avand un scop specific. Proiectarea instrumentului poate varia de la un microscop simplu compus cu doua lentile la microscoape digitale mai complexe cu camere, inregistratoare de miscare si scanere laser.

Sfaturi importante de cumparare

Iata cateva sfaturi importante pentru cumpararea microscoapelor:

Echipamente de calitate

Calitatea echipamentului ar trebui sa fie preocuparea dvs. principala. Cumparati un produs care include toate caracteristicile necesare pentru diagnosticarea corecta. Marcajele principale ofera instrumente de laborator extrem de versatile, construite pentru o utilizare riguroasa zilnica a laboratorului. Microscopul ar trebui sa fie confortabil si usor de utilizat.

Cautati echipamente ergonomice unde toate comenzile sunt la indemana. Unele dintre celelalte functii pe care trebuie sa le cautati sunt piesa de ochi cu mai multe pozitii, condensator mobil, reglarea variabila a luminii, butoane de reglare a tensiunii si dioptrii si focalizare usoara de reglare fina. Sunt disponibile si accesorii suplimentare, cum ar fi sigurantele, filtrele, uleiul de imersie si capacul pentru praf.

Marire si claritate

Puteti gasi diferite tipuri de echipamente cu diferite tipuri de marire si claritate. Alegeti un produs pe baza cerintelor laboratorului. Cautati vizoare highpoint, deoarece ofera imagini de inalta rezolutie pe o suprafata mare de specimene.

Multe optice avansate produc o cale optica paralela de la obiect pentru a oferi o mai buna claritate si imagini de camp plat. Exista diferite dispozitive digitale disponibile cu o gama larga de zoom, permitandu-va sa obtineti un camp de vizualizare completa la mariri mici si inspectie aproape, la o putere mai mare.

Sursa de lumina

Sursa de lumina este o sursa importanta atunci cand selectati un microscop, deoarece lumina 
uniforma ajuta la imaginea unor esantioane transparente. Microscoapele cu fluorescenta sunt livrate cu LED-uri integrate care ajuta atat la microscopie cu camp luminos cat si la epifluorescenta. O iluminare mai buna va poate ajuta sa furnizati imagini clare. Ele pot dezvalui prezenta bacteriilor care provoaca boli respiratorii, boli autoimune, cum ar fi artrita, tuberculoza, malarie si multe altele.

Un furnizor fiabil pentru o afacere buna

Inainte de a achizitiona echipamente medicale de laborator sau dispozitive de laborator de cercetare, este recomandabil sa gasiti un furnizor fiabil de echipamente de laborator. Puteti cauta pe web pentru a obtine detaliile despre dealerii de top din zona dvs. Din lista, selectati cativa care ofera produse la preturi competitive, garantie adecvata, livrare sigura a produselor si servicii de intretinere fiabile. 

Contactati-i, obtineti oferta si alegeti furnizorul cu intelepciune. Cand cumparati microscoape de la un furnizor de incredere, veti obtine cu siguranta valoarea maxima pentru investitia facuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu