Service auto Iasi, pentru cresterea performantelor masinii tale


Exista o vreme cand romanii spuneau ca la fotbal si la politica se pricepe toata lumea. Mai nou, toata lumea pare ca se pricepe si la masini, astfel incat mesteri de ocazie gasesti la tot pasul, gata sa iti repare masina pe te miri ce, dar fara a avea vreo garantie in privinta lucrarilor sau a pieselor folosite. 

Astfel, atunci cand apelezi la service-uri incropite in garajul din fata blocului, risti nu doar integritatea masinii tale, ci si siguranta ta si a familiei. Acesta este motivul pentru care recomandarea noastra este sa apelezi la un service specializat atunci cand simti ca ai de rezolvat ceva la masina. Aici, vei primi gatantie pentru lucrarile efectuate, avand totodata certitudinea ca vor fi folosite piese originale si ustensile acreditate, care sa iti protejeze autoturismul.

Ce asteptari pot avea de la un service auto?

Un service auto, inainte de toate, trebuie sa dispuna de dotarile necesare pentru o astfel de activitate. Daca vezi, spre exemplu, ca acesta nu dispune de elevator hidraulic sau de rampa pentru efectuarea operatiunilor curente, atunci mai bine te abtii. Dincolo de faptul ca folosirea cricului manual nu prezinta garantie pentru mecanic sau pentru cel ce executa reparatiile, nu permite accesul facil la toate piesele de dedesubt. 

Mai mult, daca ai de schimbat roti, rulmenti sau bucse, folosirea cricurilor, chiar daca sunt dintre cele mai performante, va intarzia efectuarea operatiunilor. De asemenea, un service auto ar trebui sa dispuna de o echipa de mecanici profesionisti, care sa aiba in dotare scule si ustensile adecvate. Aici, trebuie sa tinem cont ca nu vom avea de-a face doar cu operatiuni simple, precum schimburi de ulei sau de verificat bujiile, ci si de operatiuni complexe, care necesita uneori dignoza computerizata. 

Se spune ca un mecanic bun nu are nevoie de computer. Insa, in conditiile in care motoarele din ziua de astazi sunt capsulate, iar piesele sunt controlate electronic, folosirea computerului pentru diagnosticarea defectelor si remedierea acestora este mai mult decat necesara.

Service auto Iasi, pentru performante superioare

Dincolo de remedierea unor defecte, un service auto te poate ajuta sa iti cresti performantele motorului si ale autoturismului tau, in general. Astfel, prin intermediul unor operatiuni efectuate profesionist, poti beneficia atat de o putere sporita pentru motor, dar si de reduceri ale consumului si uzurii pieselor. 

Totodata, prin apelarea la profesionistii de la service auto Iasi poti remedia unele probleme pentru care alti mecanici iti vor recomanda, mai simplu, schimbarea pieselor. Este si cazul injectoarelor pentru combustibil, care necesita o atentie sporita din partea utilizatorilor. Impuritatile din combustibilul folosit, calitatea acestuia sau, pur si simplu, uzura prelungita, pot necesita la un moment dat curatarea sau schimbarea injectoarelor. 

Capilarele foarte fine prin care combustibilul este livrat in camera de ardere vor fi atent curatate, cu instrumentar special si cu control adecvat, asistat de calculator. In acest fel, de vei asigura ca motorul tau va functiona la capacitate maxima, chiar si dupa perioade lungi de timp.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente