Tipografia si beneficiile ei


Traim intr-o lume in care tehnologia a ajuns sa fie totul. Astazi suntem la un click distranta de toate informatiile posibile si un telefon distanta de cei dragi.

Dar si tipografia a evoluat foarte mult in ultimul timp, astazi putem printa pe aproape ori ce lucru, de la carti de vizita, pana la haine, usb-uri, autocolante si multe altele. Daca doriti sa aflati pe ce suprafete puteti printa click pe Tipografie digitala si offset. Aici veti gasi o gama larga de produse pe care se poate printa, unele cu siguranta va sunt foarte cunoscute si probabil le stiti de foarte mult timp, dar pe unele nu le stiam nici eu. Spre exemplu Tipomedia poate printa pe blugi sau CD / DVD. Astazi putem printa orice design sau text pe aproape toate suprafele dorite.

Invitatiile de nunta cu singuranta sunt foarte importante pentru ori ce cuplu, si mai ales pentru mireasa. Ele trebuie sa fie perfecte din toate punctele de vedere: de la hartia aleasa, text si design-ul lor. Si din ce am observat in ultima vreme miresicile isi gasesc din ce in ce mai greu invitatii de nunta care sa corespunda cu cerinte lor.Invitatiile de nunta sunt cele care intra pentru prima data in contact cu invitatii tai, de aceea ele trebuiesc sa fie perfecte si sa spuna cat mai multe despre voi (ca si cuplu), dar si despre nunta. Asa ca atunci cand alegeti design-ul lor aveti grija ca el sa va reprezite cat mai mult. Includeti in design lucruri care va plac si culorile preferate.

Mai jos cateva informatii utile despre invitatiile de nunta:

-       invitatiile trebuiesc printate pe o hartie cat mai calitativa ( mai ales daca nu le predati personal)
-       design-ul trebuie sa fie unul creativ si care sa va puna in evidenta inca de la inceput tema aleasa pentru nunta
-       taieturile trebuie sa fie perfecte
-       textul trebuie sa fie corect si sa nu contina greseli de scriere


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente