Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 16 mai 2018

Accesorii perfecte pentru telefonul tau 2


   Nu iti neglija telefonul, cand exita atatea metode pentru a il proteja. Cu ajutorul huselor de la Accesorio.ro, cea mai buna alegere pentru mine, am reusit sa am un telefon intr-o stare impecabila, desi il folosesc de mai multa vreme. Detin un Samsung Galaxy A5, iar din momentul in care l-am achizitionat, primul lucru pe care l-am facut a fost sa comand una dintre huse samsung galaxy A5  , de la accesorio si sunt foarte multumita de aspectul pe care il prezinta telefonul meu dupa atata timp. Gasesti huse in fuctie de orice marca de telefon pe care o detii, la niste preturi foarte bune, deci nu cheltuiesti o avere, iar husa iti protejeaza aproape 99% din suprafat smarthone-lui tau.


   Cel mai folosit loc unde iti porti telefonul, este cu siguranta buzunarul, nu este o optiune proasta, insa nici buna, avand in vedere ca pe langa telefon mai bagam si bani, sau chei. Aceste reprezinta primul factor in deteriorarea telefonului, pentru ca banii, fiind din plastic, produc pe telefon zgarieturi mici si fine, care dau acestuia aspectul de mat. Poti alege, de asemenea si o folie de sticla, pentru protectia ecranului, impotriva zgarieturilor cu degetele sau unghiile, sau chiar a cazaturilor. Husele din gel sau silicon, reprezinta si ele o alegere buna, datorita materialului din care sunt realizate, impiedica alunecarea telefonului din mana, sau din orice loc, unde ar putea sa alunece si sa cada. Se gasesc in diferite marimi si culori, la preturi de nerefuzat.
   O alta alegere poate fi si o folie de sticla full screen Samsung Galaxy A5 2017. Aceasta folie acopera in intregime display-ul telefonului, desi are marginile usor curbate, il protejeaza de lovituri datorita sticlei securizate cu grad de rezistenta 9H. Spre deosebire de alte folii, aceasta are adeziv pe toata suprafata ei si astfel, se lipeste atat de bine incat nu lasa nicio bula de aer in urma ei. Datorita dimensiunilor ei de 5D, aceasta acopera in intregime suprafata telefonului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu