Post Top Ad

evomag.ro

marți, 15 mai 2018

Ceas barbatesc Guess RIGOR W0247G3

Noua colectie a brandului Guess este intitulata Rigor si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, și anume, noul ceas barbatesc Guess RIGOR W0247G3.
Noua colectie de ceasuri barbatesti  apartine stilului casual/sport, iar compania Guess are un brand ce a aparut pentru prima data in Europa, in anul 1984.
Ceasurile lansate de brandul sector sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama  , produse ce apartin mixului de stiluri casual/sport.

Forma carcasei ceasului Guess RIGOR W0247G3 este rotunda, culoarea carcasei este constituita din amestecul dintre culorile rosegold si bleumarin, cadranul ceasului este constituit din materialul hotel inoxidabil, mecanismul acestui ceas este quartz, are baterie incorporata  iar display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, un cristal ce este cotat a fi mediocrul, asta in contextul in care nu este tratat chimic.
Limbile de ceasornic si indicatorii acestui ceas sunt bleumarin naval cu influente rosegold, cadranul ceasului este bleumarin, carcasa ceasului masoara atat in latime, cat si in inaltime 45 mm, iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie doi ani.
Mecanismul ceasului este Quartz, carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil, este dotat cu o rezistenta atmosferica de 10 ATM. Acesta rezistenta atmosferica permite proprietarului sa inoate in timp ce poarta ceasul.

Achizitionarea unui ceas Quartz este decizia cea mai corecta, de departe, datorita beneficiilor pe care acest tip de mecanism le ofera.
Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas casual, un ceas destinat acelor barbati care sunt interesati de modul in care isi prezinta aparenta in public.
Bratara ceasului Guess RIGOR W0247G3 este din materialul silicon, culoarea bratarii acestui ceas este bleumarin, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, lungimea bratarii ceasului este de 200 de mm, are afisaj ora, afisaj ziua saptamanii, afisaj minute si afisaj secunde.
                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu