Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 9 mai 2018

Cum pot sa prelungesc viata turbinei auto?


Majoritatea masinilor din ziua de astazi vin insotite si cu sistemul turo. Indiferent daca acestea sunt diesel sau benzina. Si asta datorita beneficiilor pe care acestea le aduc masinii.
Ce sunt turbinele sau turbosuflantele?
Turbinele sunt acele dispositive ce reusesc sa foloseasca emisiile arse pentru a introduce cat mai mult aer in cilindrii motorului. Datorita cantitatii de aer suplimentar introdusa in motor masina noastra va beneficia de o ardere mai rapida a combustibilului si bineinteles de o putere mai mare. Si mediul inconjurator are de castigat, pentru ca turbosuflantele reusesc sa micsoreze cantitatea de emisii polunte care ar urma sa ajunga sa fie emanate in atmosfera.
Ai nevoie de turbosuflante suceava?Cele mai bune oferte le gaseste pe turboshoet.ro. Si de asemenea tot la ei vei gasi si cele mai bune preturi pentru reconditionarea turbosuflantelor.
Pentru reconditionarea turbosuflantelor este necesar sa apelati la un service autorizat. Pentru ca pentru executarea acestei operatiuni necesita folosirea unor echipamente profesionale de foarte mare precizie. Primul pas in reconditionarea unei turbine este demontarea, curatarea si identificarea problemelor pe care aceasta le are. Mai apoi se vor inlocui toate piesele defecte si se va echilibra asamblul central. Ultimul pas este testarea si remontarea turbinei.
Cum pot prelungi pe cat de mult posibil durata de viata a turbinei?
Ei bine, unele turbine au o durata de viata egala cu cea a motorului masinii. Mai ales daca sunt bine intretinute si menajate.
Daca doresti ca turbina masinii tale sa functioneze o perioada cat mai indelungata atunci este necesar sa schimbi sau sa cureti filtrul de aer ori de cate ori este necesar. Aceasta operatiune poate prelungi considerabil durata de viata a turbinei. Multe dintre probleme turbinei se trag de la simplu fapt ca aceasta nu beneficiaza de o lubrifiere corespunzatoare. Alege un ulei de calitate si schimbati-l in mod regulat.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu