Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 2 mai 2018

Pantofii barbatesti prin care iti poti completa tinuta de primavara


Ca intotdeauna, partea masculina se bucura de diversitate in randul pantofilor eleganti. Nevoile acestora sunt urmarite indeaproape de designeri renumiti, ce reusesc sa asigure necesarul de confort, punand totodata accent si pe partea estetica.

Anna Cori este de departe un magazin de incaltaminte ce nu doar ca respecta criteriile de calitate, dar totodata impresioneaza prin originalitatea tendintelor ce defineste colectia de primavara dedicata barbatilor. Atat modelele clasice, cat si cele reprezentate de combinatii indraznete de texturi, respectiv de designuri aparte si elemente decorative discrete constituie solutii pentru completarea eleganta a tinutelor.

Chiar daca nu toate reprezentantele feminine sunt de parere ca linia totala de incaltaminte masculina prezinta vreo diferenta semnificativa fata de anii anteriori, interesul barbatilor pentru tendintele de actualitate a generat pana in 2018 o intreaga industrie. Se urmareste acum reinnoirea stilului masculin, actualizarea sectorului vazut ca fiind unul conservator in decursul anilor.

Designeri de top ce au realizat colectii de exceptie, precum sunt cele ale magazinului annacori.com, au reusit sa puna punctul pe ceea ce ofera confort si atrage partea masculina – pantofi barbati eleganti care asigura tinute complete pe intreaga perioada a anului in curs.

Cand si cel mai mic detaliu poate face diferenta, alegerea pantofilor trebuie facuta cu maxima atentie. Colectia din garderoba poate fi astfel completata cu modele variate, ce prezinta diversitate de stiluri, calitate si o estetica impecabila – definitorie pentru outfituri ireprosabile.

Pantofii din piele naturala

Daca interesul tau este de a investi intr-o pereche de pantofi eleganti ce iti pot asigura confort deplin la purtare, atunci alege pielea naturala. Poate fi vorba de finisaje diverse, asta poate fi mai putin relevant. Eventual te poti orienta dupa modelele in tendinte. Nu pierde insa din vedere acest detaliu care dicteaza nivelul de confort de care ai parte. Cand stii ca porti pantofi de calitate, si increderea in propria persoana este consolidata.

In situatia in care doresti sa iesi in evidenta prin ceva aparte, alege modelele din piele naturala stampata, in diverse variante de culori, de pe annacori.com. Combinatia intre cele doua finisaje creaza impact in tinute si pun asupra imaginii tale amprenta calitatii, precum si un aer de modernitate.

Pantofii cu catarame

In situatia in care vrei sa incerci si altceva decat varianta clasica atat de binecunoscuta, o optiune o reprezinta pantofii realizati din piele naturala, a caror inchidere se face prin catarama dubla. Gasesti in acest sens un model interesant pe site-ul mentionat, ce se distinge prin perforatiile elegante decorative, precum si prin bareta in linii simple, de asemenea parte a inchiderii.

Pantofii din piele abrazivata

Alcatuiesc un trend in tendinte pantofii din piele abrazivata prin estetica deosebita pe care o prezinta. Desi sunt definiti de un aspect lucios, modul in care se reflecta nuantele este deosebit, iar tinuta in care sunt incorporati devine una greu de egalat.

Fiecare dintre modelele de mai sus constituie optiuni pentru intregirea outfiturilor barbatesti in tendinte in acest sezon. Daca manifesti interes pentru oricare dintre cele prezentate, le poti comanda in marimea potrivita de pe annacori.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu