Ploaia murdareste mobilierul de gradina si locurile de joaca


O gradina amenajata cu eforturi se intretine cu grija. Este pacat de investitie sa astepti sa spele ploaia mobilierul de gradina sau locul de joaca unde cel mic pune manutele, se atinge cu buzele uneori din greseala sau isi apropie obrajii sai curati!
Praful, resturile de vegetatie se descopun si se depun pe suprafete, cenusa de la gratarul care nu are cenusar este spulberata de vant, astfel ca toate trebuie curatate cu grija sa fie frumoase, dar sa ne si bucuram de un mediu igienic.
Magazinul Dwyn.ro are pe stoc dispozitive speciale pentru curatarea mobilierului de gradina , fara eforturi mari, chiar daca anumite piese sunt situate la inaltime.
Cu un aparat de spalat cu presiune si un furtun mai lung, nu mai este nevoie sa ne urcam pe scara ca sa curatam acoperisul pavilionului, de exemplu. Am auzit multi oameni spunand ca ploaia curata totul si nu este nevoie sa spele mobilierul din gradina, leaganele, casutele si toboganele copiilor, dar in ultima vreme apa de ploaie este foarte murdara. In plus, cand cade cu putere, ea ridica praful si stropii de noroi pe lucruri in loc sa le curate.
Aparatul de spalat cu presiuneKarcher K 7 Full Control Plus, 3000 W, 180 Bar, 600 l/h  este indicat fiecarui gospodar care are o gradina pusa la punct si doreste sa isi tina casa perfect curata si la exterior.


Din moment ce a fost cumparat el isi justifica si ultimul banut din pret fiindca totul va straluci de curatenie si va veti aseza cu drag pe bancile de lemn din gradina. Aleile care duc catre punctele cheie ale gradinii vor fi mereu curate, fiindca un Karcher transforma curatenia generala in divertisment. Jetul puternic de apa ca si posibilitatea utilizarii detergentului asigura curatenia maxima a tuturor lucrurilor chiar daca se afla sub copacii din care cad frunze, crengi si gaze, iar pasarile marcheaza si ele teritoriul cum pot.
Functia duala de aspirare a murdariei de orice tip si de spalare postaspiratoare fac din el unul dintre cele mai ravnite aparate, asa se explica de ce in prezent se afla in magazin in stoc limitat si trebuie sa va grabiti sa-l comandati.
Plasarea comenzii inainte de 31 mai, 2018 inseamna un discount de 800 de lei, adica in loc de 2899 de lei, achitati 2099 de lei.
Aparatul este garantat doi ani si asigura sanatatea intregii familii care vara se muta din casa in gradina. Citim in pavilion, ne culcam in balansoarul pat, luam cafeaua sau servim masa pe mobilierul de gradina care trebuie sa fie mereu imaculat.
Cu aparatul prezentat mai sus tinem microbii la distanta si punem in valoare frumusetea din mijlocul gradinii. El ne ajuta sa curatam si peretii casei si geamurile de la etaj facilitandu-ne accesul oriunde este nevoie de aspirarea murdariei si de inlaturarea semnelor ei cu apa si detergent.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente