Post Top Ad

evomag.ro

luni, 7 mai 2018

Siguranta coletelor tale cu EastLines


Atunci cand ne pregatim sa trimitem un colet trebuie sa ne asiguram ca acesta va ajunge in siguranta la destinatie si ca nimic nu i se va intampla pe toata perioada tranzitiei. Iar atunci cand ne pregatim sa trimitem colete dintr-o tara in alta trebuie sa fim de doua ori mai atenti, pentru ca pachetul nostru va calatori foarte mult si de obicei este predat de la un curier la altul.
Vrei sa trimitic colete Anglia Romania door to door? Aeasta operatiune va fi mult mai usoara daca apelezi la cine trebuie. Eu personal aleg sa trimit colete cu EastLines – serviciu de coletarie. Asta pentru ca am incredere in ei si pentru ca mi-au demonstrat ca pot sta linistit cand coletele mele sunt transportate de ei. Preturile sunt foarte avantajoase si oamenii chiar sunt de incredere. Pana acum nu am avut nici un incident care sa ma faca sa renunt la serviciile oferite de acestia.
Ce trebuie sa faci ca pachetul tau sa ajunga in siguranta la destinatar?

In primul rand trebuie sa te asiguri ca acesta este ambalat corespunzator. Ambalarea si sigilarea coletului este treaba expeditorului si trebuie sa te asiguri ca ele sunt pregatite pentru transport. Daca vrei sa trimiti lucruri fragile trebuie sa folosesti folie cu bule si sa te asiguri ca ele sunt asezate fix in mijlocul cutiei. Nu le aseza niciodata pe laterale pentru ca risti ca ele sa nu ajunga intregi la destinatie.
Foloseste cutii de carton ca si ambalaj. Acestea sunt cele mai sigure, nu se deformeaza sau rup in timpul transportului si sunt si mai usor de manevrat. Plus ca destinatarul isi poate da seama imediat daca pachetul a fost deschis. Cutiile de carton ofera o sigilare a pachetului mult mai buna decat orice alt tip de ambalaj. Daca te gandesti sa folosesti ca ambalaj o geanta de mana sau celebra  punga de rafie ar fi bine sa renunti la aceasta idee, pentru ca ele se pot deforma foarte repede si se pot rupe foarte usor.
Dupa ce ai ambalat si sigilat coletul trebuie sa te asiguri ca acesta este etichetat corect. Da, fiecare colet trebuie etichetat de catre expeditor. Lipeste o eticheta sau mai multe pe care sa treci informatiile expeditorului si cele a destinatarului. Daca pachetul contine lucruri fragile poti lipi un semn pe cutie pentru ca transportatorul sa realizeze imediat ca ar putea contine coletul.
Daca ai facut toate acestea, coletul tau este gata pentru predare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu