Am nevoie de aerDe cand mi-am instalat un nou aparat de aer conditionat ma simt in propria casa ca si cum as fi la munte. Aer curat, racoritor, care ma umple de energie. Totul datorita celor de la Climatico care mi-au oferit exact ceea ce aveam nevoie. Si pe deasupra, si procesul de montaj aer conditionat a fost realizat tot de ei, la un pret avantajos.

Nu doar ca a inceput sa se faca din ce in ce mai cald iar o fereastra deschisa nu mai reprezinta o solutie buna si suficienta, mai ales ca au inceput sa apara si tantari care se pare ca pot trece cumva si de plasa pusa la fereastra, dar in cartier seconstruieste o noua zona rezidentiala si toata ziua este praf, trafic, zgomot. Dar cu acest nou aparat de aer conditionat pot sta in casa cu ferestrele inchise, astfel ca nu aud galagia de afara iar aerul, plin de praf si greu de afara ajunge in casa curat si racoritor.


Este vorba despre un aparat split de perete de la Daikin. Nu pot spune ca a costat foarte putin insa beneficiile acestuia sunt vizibile, dupa cum deja am mentionat. Dotat cu filtre de aer si cu senzori care ii confera capacitatea de a imprastia uniform aerul intr-o incapere astfel incat temperatura sa fie acceasi in toata camera. Acesta este un lucru cu adevarat util si foare bine gandit. Este totodata si foarte silentios, nici nu iti dai seama ca functioneaza daca nu esti atent iar de mirosuri neplacute de afara nu se pune problema, filtrele captand toate particulele urat mirositoare si daunatoare.

In magazinul Climatico pot fi gasite desigur si multe alte branduri de aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare, rezidentiale dar si industriale. Recomandarea mea este seria Stylish de la Daikin. Pe mine pur si simplu m-au cucerit.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente