Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 27 iunie 2018

Criterii care trebuie indeplinite pentru obtinerea unui credit


Creditul este sursa prin care putem sa achizitionam sau sa intreprindem ceva chiar daca noi nu dispunem de suma necesara, acest lucru fiind si cel mai important motiv pentru care foarte multe persoane apeleaza la un credit. Acesta poate fi obtinut atat de la institutii bancare cat si de la institutii nebancare. Pentru a putea fi eligibil pentru contractarea unui credit trebuie ca persoana care isi doreste creditul sa indeplineasca o serie de condtii, cateva dintre cele mai importante si populare conditii fiind prezentate in continuarea acestui articol.

Varsta minima 18 ani si detinerea unui loc de munca sunt doua dintre cele mai importante conditii ce trebuie indeplinite pentru a putea fi eligibil pentru contractarea unui credit. Nivelul salarial conteaza foarte mult in stabilirea punctajului pe care trebuie sa il atingi pentru a putea fi eligibil pentru contractarea unui credit. Acest criteriu este extrem de important in momentul in care suma ce urmeaza a fi contractata este mare.
Starea civila si nivelul de studii avut sunt alte doua criterii care desi par nesemnificative sunt importante pentru stabilirea eligibilitatii in cazul in care doresti contractarea unui credit.
Motivul pentru care doresti contractarea creditului este un alt criteriu care influenteaza intr-o oarecare masura punctajul obtinut. Si daca tot am pomenit despre punctaj iti recomand sa accesezi site-ul celor de la credimag.ro pentru ca acestia ofera si posbilitatea de a face un credit scoring. Ce inseamna acest lucru? Faptul ca pe baza raspunsurilor oferite la intrebarile ce iti vor fi adresate vei primi un punctaj in functie de care se va stabili daca esti sau nu eligibil pentru contractarea creditului dorit.
In concluzie, pentru obtinerea unui credit nu este suficient doar sa te prezinti la o institutie bancara sau nebancara ci trebuie sa indeplinesti o serie de conditii, cateva dintre acestea fiind prezentate in cadrul acestui articol.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu