Post Top Ad

evomag.ro

luni, 18 iunie 2018

Cum alegi cadoul potrivit pentru o aniversare de nunta


Aniversarea nuntii este acel moment in care se sarbatoreste uniunea ce a rezistat in timp. Indiferent care este perioada, nu se poate omite importanta, dar si semnificatia unei astfel de zile de sarbatoare. Desigur, cu cat anii de casatorie sunt mai multi, cu atat mai mult se considera de mare importanta necesitatea de a marca rezistenta unui cuplu. Sunt aspecte profunde si complexe ce formeaza o familie, ceea ce si explica faptul ca merita sarbatorit.

Din perspectiva unui invitat, alegerea unui obiect din marea de optiuni privind colectiile de cadouri aniversare nunta este destul de dificil. Conteaza desigur si ce tip de relatie exista intre cele doua parti si cat de mult se poate miza pe partea sentimentala sau pe o simbolistica anume. Privind cadourile intre soti este cu atat mai simplu, cu cat cei doi se cunosc atat de bine unul pe altul.

Iata ce trebuie sa stii despre alegerea unui astfel de cadou

In primul rand, merita mentionat ca un cadou de aniversare este unul mai degraba simbolic. Nu te avanta sa cumperi ustensile de bucatarie spre exemplu - nici macar daca stii ca cei doi sau cel putin unul dintre cei doi este pasionat de gatit. Intocmai, in aceste cazuri se vor dori mai degraba produse specifice si profesionale.

Conform traditiilor se pare ca fiecare an de casnicie corespunde unui element, ce denota de altfel si parcursul si maturitatea cuplului. Nu sunt numai aniversarile de aur sau argint, cele mai popular cunoscute. Asadar, intereseaza-te mai degraba a cata aniversare este si cauta un obiect corespunzator. Spre exemplu, a doua aniversare este cea de bumbac, ocazie cu care poti achizitiona un lucru util in casa, de genul unei lenjerii de pat din bumbac.

In al doilea rand, mizeaza pe calitate. Sotii au tendinta de a pastra astfel de cadouri, intocmai pentru ca sunt un simbol al aniversarilor prin care parcurg impreuna. Asadar, colecteaza amintiri mai bine spus. Prefera oricand sa cumperi un album foto mai scump si sa castigi aprecierea destinatarilor, decat sa alegi un lucru doar de complezenta, cu care de altfel vei face o proasta impresie.

Alege un cadou personalizatNu pentru ca este la moda, ci pentru ca este de efect. Acestea demonstreaza cel mai bine modul in care te-ai preocupat de misiunea alegerii unui cadou potrivit pentru aniversarea in cauza. In acest sens te poti baza pe ceea ce vei gasi la ghizbi.ro spre exemplu. Poti alege o placheta pe care sa imprimi un text sugestiv pentru cei sarbatoriti. Poti alege un trofeu, ca gest simbolic sau o rama foto, un tip de cadou destul de popular.

Nu vei da gres daca vei alege sa faci o dedicatie prin intermediul cadoului. Altfel spus, prefera sa transmiti urari de bine prin intermediul a ceea ce alegi, a textului imprimat. Astfel ii poti cuceri pe cei doi, absolut. Daca nu ai idee ce se potriveste din acest punct de vedere, inspira-te din colectia pe care o gasesti la ghizbi.ro, unde si preturile sunt la fel de incantatoare si variate si de unde cu siguranta ai ce alege, indiferent de buget.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu