Cum sa ai parte de un somn odihnitor si de un pat ca la hotel


Referinta pe care o au multi cand vine vorba de confort tine cont de stilul lenjeriilor de hotel. Nu este de mirare, avand in vedere ca unitatile hoteliere se ghideaza dupa un inalt nivel calitativ cand vine vorba de astfel de achizitii.

Pentru un utilizator casnic, pentru un om de rand, lenjeria de pat pare sa fie doar un element sau un strict necesar pentru pat. Insa, cand i se ofera si importanta cuvenita, aceasta isi arata si avantajele. Pentru cei care nu stiu, gama de lenjerii pentru hoteluri este de regula una comandata. 

Nimic nu este ales intamplator, ci implica un lung proces: se alege o mostra de material, va exista o colaborare cu un designer interior, se va alege acel tip de lenjerie ce corespunde cu tipul de pat, cu elemente din interiorul camerei si in functie de o multime de factori – grosime materiale, calitatea acestuia, model imprimat etc.

Iata ce aspecte conteaza cand alegi un set de lenjerie si cum sa faci pentru a obtine confortul ca la hotel:
®     Alege un set de lenjerie dupa dimensiuni specifice. Cele din comert au de regula dimensiuni standard. Nu te multumi cu ceea ce gasesti pur si simplu, pentru ca ajungi sa faci un compromis: daca ai una mai mare decat iti trebuie, va fi mai mult material decat vei simti perna sau pilota; daca este un set mai mic decat iti trebuie, acestea vor fi inghesuite, perna devine mai rigida, deci adio confort.
®     Prefera bumbacul. De fapt acesta este cel mai popular tip de material. Iti creeaza un confort fara egal, insa ce trebuie sa stii este ca pe cat este de gros, pe atat vei avea parte de confortul dorit. Asta se exprima in numarul de fire, gramajul lenjeriei, deci verifica acest aspect.
®     Imprimeurile viu colorate si tot ce face parte din aceasta sfera a designului pare ca iti ia ochii. Desigur ca este mai interesant sa ai o lenjerie colorata insa mai mult conteaza partea de calitate. Asadar, verifica ce temperatura este inscrisa pe eticheta la recomandarea de spalare. Ce tine de sub 60 de grade inseamna ca riscul ca partea de culoare sa fie afectata de apa este tot mai mare. Se presupune in astfel de cazuri ca paleta de culoare nu este bine fixata in tesatura, de unde si nevoia de a evita expunerea la temperaturi foarte mari. Nu iti vei dori asta, cu siguranta.
®     Investeste rar, dar bine. Exact pe acelasi principiu de calitate, nu cantitate, ai in vedere faptul ca o lenjerie de calitate nu trebuie sa o procuri atat de des. Intretinuta ca atare aceasta va rezista mai mult timp. Insa marele castig ramane tot la partea de confort, desigur.

Asadar, daca iti doresti ca acasa sa ai parte de acelasi confort ca si la hotel, sa simti fiecare piesa de lenjerie moale si placuta, te va interesa sa iti achizitionezi o lenjerie de pat calitativa. Iar o recomandare in acest sens este lenjerii-hotel.ro.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente