Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 15 iunie 2018

Detalii care conteaza in organizarea unei nunti


Este cat se poate de evident faptul ca tinerii indragostiti care s-au hotarat sa faca marele pas si sa se casatoreasca isi doresc o nunta de vis.

Ei bine, in aceste conditii, viitorii miri vor trebui sa faca tot ceea ce le sta in putinta pentru a organiza totul ca la carte, insa pentru asta vor avea nevoie de serviciile unui weeding planer, care sa ii ajute, sau mai bine spus care sa se ocupe de tot ceea ce tine de organizare.

Apoi, pentru viitorii miri conteaza foarte mult sa se decida in privinta muzicii de la nunta, asa ca trebuie sa stie daca isi doresc doar un dj, sau daca isi doresc si o formatie care sa intretina atmosfera.

Orice ar alege, trebuie ales un dj foarte renumit, iar daca este cazul, o formatie apreciata pe plan local, pentru ca atmosfera de la nunta sa fie una de vis.

Pe langa aceste aspecte conteaza foarte mult si serviciile foto – video, asa ca la recomandarea wedding planner-ului sau in functie de preferintele lor, mirii trebuie sa opteze pentru un pachet foto – video pentru nunta lor.

Aici este foarte important de mentionat faptul ca trebuie ales neaparat un fotograf profesionist, care dispune de cea mai buna aparatura foto si care stie sa imortalizeze toate momentele importante de la nunta.

Mai mult decat atat, fotograful profesionist stie si cum sa aranjeze nuntasii pentru pozele de grup care se fac acasa la mireasca, la cununia civila sau la cununia religioasa. Acest aspect este foarte important, pentru ca fotografiile de grup de la nunta au o importanta aparte.

Cameramanul este deasemenea si el foarte important, pentru ca el trebuie sa stie care sunt cele mai importante momente pe care trebuie sa le filmeze la o nunta. Exista cameramani care filmeaza nunta in intregime, dar exista si cameramani care filmeaza doar momentele cheie ale nuntii, asa ca mirii trebuie sa tina cont si de acest aspect important.

Cat despre petrecerea de nunta care se desfasoara la restaurant, aici deja mirii pot opta pe langa fotograful profesionist si pentru un photo booth pentru evenimente, iar astfel vor reusi sa aiba poze spectaculoase la nunta lor, intr-un decor minunat.

Mirii care opteaza pentru o cabina foto pentru nunta nu doar ca se vor alege ei cu cele mai frumoase si cu cele mai interesante poze de la eveniment, insa le vor putea oferi si invitatilor drept cadou cateva poze foarte interesante de la marele eveniment.

Cabina foto nu este doar pentru mire si mireasa, ci pentru toti nuntasii, asa ca de la parintii mirilor, frati, surori, nasi, verisori si ceilalti nuntasi, toti pot sa mearga la cabina foto pentru a-si face poze.
Partea frumoasa a unui asemenea serviciu este ca pozele se tiparesc pe loc, asa ca nuntasii isi pot face cate poze doresc si pot pleca acasa de la nunta cu pozele in plic.

Ei bine, cat despre mire si mireasa, acestia vor primi si o galerie foto online cu parola, pentru a vedea toate pozele facute cu cabina foto.

Asadar, toate detaliile conteaza la o nunta, insa atunci cand discutam despre fotografii trebuie precizat ca acesta au o importanta aparte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu