Detalii care stabilesc pretul pentru un pachet foto nunta


Tinerii indragostiti care urmeaza sa se casatoreasca, in mod evident trebuie sa tina cont de foarte multe detalii, pentru a avea o nunta de vis.

Unul dintre cele mai importante detalii insa consta in alegerea unui fotograf nunta Targoviste profesionist, dat fiind faptul ca rolul fotografului la o nunta este extrem de important.

Un fotograf nunta trebuie ales cu o foarte mare atentie, deoarece acesta trebuie sa stie sa aranjeze nuntasii pentru pozele de grup de la mireasa de acasa, apoi pentru pozele de grup de la starea civila, dar si pentru pozele de grup de la Biserica.

Apoi, fotograful trebuie sa fie profesionist, iar un astfel de fotograf stie sa isi aleaga foarte bine unghiurile de unde sa faca poze la petrecerea de nunta care se desfasoara la restaurant.

Un fotograf nunta profesionist se informeaza si cu privire la asteptarile mirilor, si chiar merge sa viziteze inainte de marele eveniment locatia unde se va desfasura petrecerea de nunta, sau biserica, ori Oficiul Starii Civile, petnru a stii sa isi aleaga unghiurile pentru fotografii.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile cele mai importante pe care trebuie sa le aiba un fotograf nunta. In continuarea acestui articol vom discuta putin si despre tarifele pe care le solicita fotografii pentru a participa la o nunta.

Aici trebuie mentionat faptul ca totul depinde de cativa factori importanti. De exemplu exista fotografi nunta individuali, care fac doar poze si care lucreaza pe cont propriu, sau exista fotografi care lucreaza cu cameramani la pachet.

Cu siguranta un fotograf nunta individual este mai ieftin decat un fotograf nunta care vine la pachet cu un cameraman. Cei care opteaza pentru un fotograf nunta individual, trebuie sa isi caute si un cameraman care lucreaza singur.

Apoi, pretul este diferit de la un caz la altul, in functie de pachetul de fotografii dorit. Exista fotografi nunta care solicita un pret mai mare pentru poze, insa oferta lor cuprinde un numar nelimitat de fotografii.

Exista insa si fotografi care lucreaza mai ieftin, insa care au pachete ce contin un numar limitat de 1000, 1500, 1800, 2000 de poze sau un orice alt numar de poze. Exista insa situatii in care daca se alege un pachet mic de poze, la un moment dat fotograful sa renunte sa mai faca poze pentru ca s-a ajuns la cifra de poze limita inclusa in pachet.

Conteaza deasemenea foarte mult in stabilirea pretului pentru pachetul foto, si daca se efectueaza sedinte foto de genul: Trash the dress, Before wedding sau After wedding. Aici este important de precizat faptul ca un pachet nunta cu cat este mai complex cu atat este si mai scump.

Deasemenea, exista fotografi care le ofera mirilor si o galerie foto online in pretul pachetului, sau fotografi care le prelucreaza poze anume pentru Facebook, ori care vin cu diferite oferte avantajoase pentru a atrage mirii.

Asadar, pretul pentru pachetul de poze nunta este diferit de la un fotograf la altul, in functie de serviciile pe care le ofera fiecare fotograf in parte.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente