Post Top Ad

evomag.ro

sâmbătă, 30 iunie 2018

Planuiesti sa deschizi o afacere online in Romania si ai nevoie de gazduire web? Asigura-ti o prezenta stabila si protejata


Dacă ai în plan extinderea sau iniţierea unei afaceri, deţinerea unui site este mai mult decât necesară. Fără promovarea în mediul online, practic, nu existaţi pe piaţă. De aceea, hosting-ul online propus de megahost este solutia perfecta.

Megahost.ro activează în industria de web hosting din anul 2005, ceea ce constituie o experienţă de peste 13 ani. Odată cu dezvoltarea şi diversificarea lumii online, serviciile oferite de către megahost au evoluat şi ele. Astăzi, puteţi beneficia de servicii precum: înregistrare de domenii, reseller, VPS hosting cât şi servere dedicate.

Ce garanteaza megahost.ro?

Asistenta Tehnica 24/7

Un sfat si o corectare tehnica in scurt timp a devenit realitate cu Megahost. Acesta ofera suport tehnic non-stop prin prin tichete de suport, telefonic, prin intermediul unei sectiuni de intrebari frecvente si prin LiveChat.

Uptime garantat si viteza maxima

Acestea sunt garantate de catre tehnica de ultima ora folosita la servere si experienta acumulata in cei peste 13 ani de activitate in industria de profil.

Control Panel Specializat

Toate planurile de gazduire web beneficiaza gratuit de administrare prin cPanel, cel mai avansat instrument de administrare si configurare a unui site web.

De ce sa alegi megahost.ro?

          Reintoarcerea banilor in maxim 30 de zile daca nu esti multumit de serviciile prestate
          Ofera gazduire web pentru toate platformele online
          Pentru ca la pachet cu orice plan de gazduire site, ofera gratuit si un domeniu .com, .org, .net sau .info pentru a face primii pasi in lumea website-urilor!
          Oferirea de servicii si persoanelor care au proiecte aflate la inceput si care nu necesita foarte multe resurse
          Punerea la dispozitie a Softaculous cu fiecare abonament de gazduire site pentru a avea acces la peste 150 de scripturi pentru blogul sau site-ul tau cu doar cateva click-uri. Nu e nevoie sa cunosti programare si coduri complicate; platforma site-ului tau e la un click distanta
          Megahost e o echipa deschisa propunerilor. Poti contacta oricand, la orice ora pentru suport tehnic, in cazul in care site-ul tau are nevoie de ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu