Primul si unicul Design Hotel chiar in inima Chisinaului


BERD’S, primul si unicul Design Hotel in Chisinau, dar si din Moldova, vine cu misiunea de a innobila inima capitalei cu un elogiu adus artei si confortului. Designul sofisticat si bine gandit al arhitecturii italiene, combinat cu adevarate opere de arta din patrimoniul cultural al Moldovei, sunt un mod excelent de a demonstra frumusetea tarii oaspetilor din strainatate.

BERD’S Design Hotel este perfect potrivit pentru organizarea unor intalniri de afaceri, seminare, conferinte si evenimente corporative, dar si pentru o vacanta individuala, in conditii mai mult decat excelente. Conceptul de Design Hotel imbina cu gust inovatiile arhitecturale, de aranjare a interiorului si unicitatea.

Pentru discutii de afaceri intr-o atmosfera mai degajata, hotelul va pune la dispozitie zona ART LOUNGE, unde veti fi intampinat de expozitii surprinzatoare, design unic si original, jaluzele venetiene si o doza puternica de energie contemplatoare. Aici puteti servi cafeaua de dimineata, puteti lua micul dejun sau savura din deliciile culinare si bauturile racoritoare din Art Menu, dar si din  meniul a la Carte.

Pentru organizarea conferintelor, seminarelor si training-urilor corporative BERD’S Hotel ofera o sala de conferinta care se deosebeste de cele oferite de alte hoteluri din Chisinau atat prin trasaturile cu aplicatie practica (capacitate, dotare tehnica), cat si prin anturaj. Sala dispune de o capacitate de 70 de locuri, dotata cu cele mai noi sisteme de comunicare si toate instalatiile necesare pentru organizarea unui eveniment la cele mai inalte standarde si de orice amploare.

Pentru a asigura toate conditiile necesare pentru desfasurarea unor conferinte internationale, hotelul ofera sisteme de traducere simultana. Maniera interactiva a conferintelor este asigurata de: sistemele audio, proiectoare, ecrane fixe, notebook, WIFI, whiteboard, etc. Cu scopul de a intari rezultatele livrarii informatiei, aveti la dispozitie posibilitatea de a face si o inregistrare video a evenimentului.

Si aici, BERD’S Design Hotel are grija de partea estetica si ofera cateva scheme de amplasament si totodata design exclusiv in functie de preferintele pe care le aveti:
-              Theatre Style – 70 persoane;
-              Classroom Style – 30 persoane;
-              Boardroom Style – 40 persoane;
-              U-Shape Style – 30 persoane.

Ferestrele panoramice si mobilierul exclusivist ofera un plus valoare evenimentelor organizate si influenteaza in mod direct impresiile participantilor. Sa nu uitam si de faptul ca primiti si o organizare la cel mai inalt nivel a pauzelor de cafea, atat de importante pentru socializare si crearea unor noi legaturi, de afaceri sau pur amicale.

Spiritul italian al arhitecturii hotelului isi vede continuitatea in designul Restaurantului Italian Mezzo, locul in care puteti organiza intalniri de afaceri, puteti petrece timpul liber sau sa luati cina impreuna cu familia. Si aici vorbim despre exclusivitatea designului si a serviciilor prestate. Meniul cuprinde o gama variata de bucate inspirate de bucataria europeana, italiana si, nu in ultimul rand, traditional moldoveneasca.

BERD’S ofera 6 categorii de cazare: Superior, Deluxe, Spectacular, Signature, suita Signature si suita Prestige. Fiecare camera reprezinta un spatiu conceput pentru a crea toate conditiile necesare pentru o odihna desavarsita. Veti fi surprinsi de designul spectaculos realizat de specialistii italieni, mobila exclusivista, materialele naturale si sistemele de iluminare.

Iar pentru a va oferi sansa sa va relaxati la maxim, BERD’S Design Hotel va invita sa savurati din placerea ritualurilor de frumusete in zona SPA & Fitness, una dintre cele mai populare in multitudinea de hoteluri din Chisinau. Aici va alintati cu diverse proceduri faciale si corporale, bazate pe tehnici orientale si occidentale, terapie Kneipp si Wave Relax, precum si masaj terapeutic Vichy. 

Tot aici gasiti Jacuzzi, Hammam, Sauna finlandeza, pentru ca dvs. sa aveti parte de cea mai inedita experienta. Veti fi placut surprins de faptul ca toate procedurile sunt realizate de specialisti inalt calificati, chiar din Bali, care folosesc ingrediente exotice si tehnici inovatoare.

BERD’S Design Hotel este mai mult decat un hotel de 5 stele chiar in inima Chisinaului, este o adevarata bijuterie a vietii culturale si de afaceri a capitalei.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente