Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 29 iunie 2018

Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura sunt obligatorii pentru apartamentele noi


Noile ansambluri rezidentiale sunt din ce in ce la mai mare cautare de tinerii care vor sa se mute in cartiere mai selecte sau, pur si simplu, de cei care isi doresc un apartament cu design mai modern. De multe ori insa, se dovedeste faptul ca aceste apartamente nu sunt atat de avantajoase precum am fost lasati sa credem. Unul dintre sfaturile pe care eu vi l-as da pentru atunci cand veti fi in situatia de a cumpara un nou apartament, ar fi sa fiti atenti daca apartamentul este dotat cu un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura.


Una dintre marile probleme este ca investitorii predau apartamentele aproape imediat cum lucrarile s-au terminat, ceea ce duce la mai multe neplaceri. Multi proprietari se confrunta cu probleme legate de o umiditate foarte mare, ceea ce duce in timp la igrasie. De asemenea, condensul sau lipsa aerului in anumite parti ale locuintei pot aparea la fel de des.


            Una dintre solutiile la care ai putea apela in cazul in care te confrunti cu o asemenea problema este reprezentata de sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura. Aceste sisteme fac ca aerul sa fie repartizat uniform in toate colturile casei, ceea ce face ca umiditatea ridicata sau condensul sa nu te mai deranjeze. Din acest motiv am recomandat cateva randuri mai sus atentia la un astfel de sistem care sa fie integrat in locuinta ta inainte de a te muta acolo.

            Ce avantaje aduc sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura?


            Cand vorbesc despre avantaje as vrea sa ma refer la Uniflexplus, unul dintre cele mai apreciate sisteme de acest fel de pe piata. Uniflexplus este un sistem inovativ si modern, comercializat de Termice.ro, unul dintre cele mai importante nume de pe aceasta piata. Acest sistem va ajuta la distribuirea ventilatiei pe conducte cu diametru mic. Componentele acestui sistem au avantajul de a fi foarte usor de montat si de conectat intre ele. Fara a fi nevoie de vreun instrument special, acestea pot fi montate fie in tavan, in pardoseala, in beton, sub rigips – carton sau pot fi chiar incastrate in piatra.
            Aceste sisteme pot fi montate atat in apartamente, cat si in birouri, hoteluri sau case cu mai multe camere. Designul este unul cat se poate de modern si inovator, stratul interior garantand proprietati igienice, iar aerodinamica reducand rezistenta fluxului.


            Nu in ultimul rand, vreau sa va propun sa va indreptati atentia si catre sisteme geotermale de pompe de caldura. Aceste sisteme va pot pune la dispozitie energie la preturi extrem de scazute, acestea bazandu-se pe energia termala naturala a Pamantului. Aceste sisteme pot fi montate in orice tip de cladire, indiferent de dimensiuni sau de sistemele de incalzire din interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu