Adevaratele rochii de balAdevaratele rochii de bal

Rochii de bal adevarate nu gasesti in toate magazinele, mai ales daca ai pretentii de la trei stele in sus. Acestea trebuie neaparat sa fie croite de profesioniste care sa imbine simtul estetic cu dragostea fata de purtatoarea rochiei. Nu poti sa faci o rochie frumoasa pentru o romanca, daca nu simti romaneste.
Apoi conteaza foarte mult materialele. Sper ca nu doresti sa iti faci intrarea in lume cu o rochie de bal ultrastralucitoare, ca intreaga asistenta sa isi puna mainele la ochi, cand apari! Spune „Nu!” turcismelor, fiindca la CroitoriePicasso.ro ti se face exact pe masurile tale, deci iti va veni ca turnata, rochia de printesa sau de zana, nu cea de nasa sau de soacra.

 Mizeaza pe cea mai fina dantela, pe matase naturala si voal sau brocart, fii pretentioasa fiindca nu te duci in toate zilele la bal! Fii atenta de doua ori mai mult, daca este vorba de:
-Balul Bobocilor. De multe ori imaginea de inceput a unei fete dureaza pana la terminarea liceului sau a facultatii. Despre rochiile de la acest bal se va vorbi si la intalnirile de peste ani, plus ca raman pozele. Cu rochia potrivita poti tinti titlul de Miss, cu una nepotrivita, poti obtine „Zmeura de aur”.
-Balul de absolvire. Meriti o tinuta de o eleganta iesita din comun la sfarsitul liceului sau a facultatii si despre rochia de la acest eveniment se va vorbi mult. Un mare om de afaceri mi-a povestit cum s-a indragostit de viitoarea sa sotie la balul de absolvire. Nu se gandea la o relatie serioasa, isi propusese sa mai copilaresca, pana a zarit rochia rosie din matase naturala. A vazut-o din spate, prinsa in vartejul dansului, i-a magnetizat privirile si nu s-a putut abtine, pana nu a facut cunostinta cu purtatoarea rochiei. Cand a vazut-o s-a indragostit de ea, cum s-a indragostit de rochie. „Stii, rochia m-a condus la cea mai buna sotie si mama din lume, iar din acea seara rosul este culoarea mea favorita!”
Rochiile create in atelierul prezentat mai sus sunt cusute manual si cu simtul raspunderii. Nu vorbim despre piesele acelea din care curg atele, ci totul este facut perfect.
Atelierul iti face rochia dorita, daca te pricepi la design, in caz contrar poti alege unul dintre modelele gata facute.
Croitoresele de aici vor avea grja ca rochia ta sa fie tinereasca si sa te simti bine in ea, dar si tu trebuie sa iei in calcul aceste aspecte. Daca iti place sa dansezi si esti o fire energica, nu este cazul sa alegi o rochie cu trena si cu multe volane, sa nu te poti misca in ea.
Un alt aspect imbucurator legat de acest atelier este acela ca, desi poti pleca de aici cu o rochie care va parea unicat si semnata de marii creatori ai lumii, preturile sunt accesibile, iar daca doresti sa fii stralucitoare, poti face si tu economii sau lucra in plus.
Pregateste-te de bal cu toata responsabilitatea, fiindca poate fi seara care iti decide viitorul, tine minte asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *