Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 6 iulie 2018

CTL Ambalaje este un partener de incredere pentru oricare dintre noi


Daca lucrati in domeniul constructiilor, probabil ca stiti deja foarte bine ce este aceea o folie stretch si care sunt avantajele pe care le aduce! Insa, eu nu am avut tangente cu acest domeniu niciodata, asa ca nu stiam pana in urma cu ceva timp care este treaba cu aceasta folie stretch. Pana am avut de transportat cativa paleti si nu stiam cum sa fac ca sa ii protejez cat mai bine pe durata transportului. Cativa prieteni care lucreaza in acest domeniu m-au sfatuit sa merg pe mana acestor folii stretch, asa ca imediat ce am ajuns acasa am inceput sa ma documentez.  


  
            Cautand pe internet tot felul de informatii, am ajuns pe pagina celor de la CTL Ambalaje. Datorita informatiilor prezente pe site-ul lor, am inteles imediat ca aceasta folie stretch ajuta in primul si primul rand la pastrarea in siguranta a marfurilor pe timpul unui transport. Adica exact ceea ce aveam nevoie si eu! Insa avantaje folosirii acestei folii stretch sunt mult mai multe. Spre exemplu, o folie stretch este rezistenta la umezeala si chiar si la perforare. Foliile stretch sunt transparente, ceea ce inseamna ca ofera vizibilitate pe tot parcursul transportului.

            Nu te poti lipsi de o folie stretch atunci cand transporti marfa


            Tot prin intermediul celor de la CTL Ambalaje am aflat ca aceasta folie stretch mai are rolul de a proteja produsele ambalate inpotriva umezelii si a apei. De asemenea, nici socurile mecanice nu mai pot avea un efect prea mare asupra paletilor in cazul in care s-a folosit o folie stretch de calitate buna.
            O folie stretch poate fi aleasa in functie de modul de ambalare dorit. Spre exemplu, exista folii stretch manuale si folii stretch automate. Puteti apela de asemenea si la mini role de fole stretch sau la o folie pre-stretch. In functie de forma si greutatea paletilor, aveti din nou la dispozitie mai multe optiuni: folie stretch pentru paleti uniformi, folie stretch pentru paleti usor uniformi si folie stretch pentru paleti neuniformi. In cazul in care greutatea paletilor este mai mare de 500 de kilograme, veti putea opta pentru o folie speciala.            Navigand mai mult pe site-ul celor de la CTL Ambalaje, am dat si peste o banda adeziva de calitate. Banda adeziva se poate dovedi utila in tot felul de situatii. Spre exemplu, putem folosi banda adeziva pentru a semnaliza unii paleti cu incarcatura speciala sau putem delimita anumite zone periculoase. Poti alege o banda adeziva potrivita pentru ceea ce ai tu nevoie in functie de culorile si dimensiunile disponibile. In functie de cerintele pe care le aveti, puteti opta fie intr-o banda adeziva de uz general, fie pentru una speciala pentru ambalarea produselor alimentare si de mare aderenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu